Concurs ”Te voi gasi”

40
CONCURS
Vă invităm la un nou concurs!
Premiul este un exemplar din cartea ”Te voi găsi” de O.G. Arion, Editura Librex, al doilea volum din Seria Nemuritor. Cartea va fi oferită de autoare, cu autograf. 
Vă invităm să citiți recenzia cărții pe site.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Like paginii de facebook: Seria Nemuritor
 2. Like paginii de facebook: Delicatese-Literare                                           
 3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 4. Într-un comentariu pe site răspundeți la întrebareaCare v-ar plăcea să fie finalul Seriei Nemuritor? Întrebarea se adresează celor care au citit deja primul volum al seriei, Ultimul viking.
  Pentru cei care nu au citit cartea (fapt ce se cere ”remediat” cât mai curând), întrebarea este: Ce gen de final preferați la o carte?
 5. Precizați numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire al concursului de pe pagina personală de facebook.
Vă rugăm să respectaţi întocmai toate condiţiile de participare.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 29.08.2016 – 06.09.2016. 
Câștigătorul va fi anunțat pe 07.09.2016, zi în care are loc lansarea oficială a cărții.

poster-eveniment-1

Lansarea volumului ”Te voi găsi” este anunțată de autoarea O.G. Arion si Editura Librex Publishing – la București, pe data de 7 Septembrie ora 18.30 la Teatrul de Artă.
Delicatese-Literare este partener media al evenimentului.

About Author

40 de comentarii

 1. Fb: Tudusciuc Cornelia Elena
  share:https//www:facebook.com/acorneliaelena#
  Mi-ar plăcea un final fericit, poate chiar ca vampiri sa devină nemuritori… sau poate un final surpriză la care sa nu se gândească nimeni.

 2. Fratiloiu Dorina Petronela on

  Fb. Fratiloiu Dorina Petronela
  Am citit prima parte din serie si mi-a placut f mult si ca o romantica ce sunt ma astept la un final fericit, in care personajele principale sa treaca cu bine peste orice obstacol, dar si celelalte personaje sa aiba parte de aventura si sa-si gaseasca fiecare perechea lui fireasca.
  Nu pot copia link-ul.

 3. Balan Daniela on

  binenteleles ca prefer un final fericit pentru personajele principale Victoria si Arrio dar mai ales pentru Ian preferatul meu

 4. Doamne,iubesc vampirii,creaturile fantastice si toate celelte personaje mai neobisnuite ….da aceea nu pot sa imi doresc decat un final foarte fericit….link-ul nu il pot copia……

 5. https://www.facebook.com/luiza.ion
  Nu am citit primul volum, dar prefer un final ambiguu. Intr-o acceptiune generala, amibuitatea pe care mi-o doresc se refera la pluralitatea nedefinita de semnificatii ce pot fi atribuite cartii in procesul receptarii acesteia. Vreau o contopire de elemente rationale, emotionale si perceptive a caror decodare sa depinda exclusiv de conceptia, sensibilitatea si spontaneitatea imaginativa a cititorului.
  FB: Luiza Ion

  • Citesc cu foarte mult interes raspunsurile la intrebarile puse, mi se par extrem de interesante, de multe ori am raspuns si eu, ca nu m-am putut abtine.
   Voi raspunde si de data asta: mi-ar placea ca Victoria sa ramana impreuna cu Arrio, iar Ian sa-si gaseasca o pereche pe masura lui, pe care s-o recunoasca si care sa-l recunoasca instantaneu ca suflet pereche, fara nici o ezitare!
   Cat despre finaluri, ador happy-endurile. De fapt, nu mai citesc demult carti fara happy-end, nu-mi place sa raman trista dupa ce citesc o carte…

 6. Finalul dorit de mine:Ian(febletea mea) sa isi gaseasca jumatatea perfecta pt el,o femeie puternica si nemuritoare care sa il merite si Arrio cu Victoria sa ramana impreuna(desi e cam dificil,ea muritoare si el vampir).

 7. Finalul mi-ar plăcea să fie plin de suspans şi mister şi să mă țină cu sufletul la gură .Îmi plac finalurile pline de mister care țin cititorul în suspans până la capăt .

Spune-ți părerea!