Concurs – Urgia si zorile

60
CONCURS
Vă invităm la un nou concurs!
Premiul este un exemplar din cartea ”Urgia si zorile” de Renee Ahdieh, Editura Epica. 
Recenzia cărții o puteți citi AICI.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Like paginii de facebook: Delicatese-Literare 
 2. Like paginii de facebook: Epica Publishing House
 3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 4. Într-un comentariu pe site răspundeți la întrebarea: Ce carte v-a impresionat, a cărei poveste se petrece în ținuturi exotice, misterioase?
 5. Precizați numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire al concursului de pe pagina personală de facebook.
Vă rugăm să respectaţi întocmai toate condiţiile de participare.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 05.08.2016 – 17.08.2016. 
Exemplarul pentru concurs este oferit de Editura Epica.

logo

Succes!

About Author

60 de comentarii

 1. Tudusciuc Cornelia Elena on

  Pe mine m-a impresionat si mi-a placut foarte mult „Sub luna de sofran”. Citind-o am facut o călătorie minunată in locuri exotice si pline de mister.
  Fb:Tudusciuc Cornelia Elena, scuze dar nu ma pricep sa va dau link-ul.

 2. Fratiloiu Dorina Petronela on

  Recent am citit Pragul de Doina Roman si are acolo exotism si mister cat cuprinde. Fb: Fratiloiu Dorina Petronela. Share: Nu stiu cum sa dau pe link direct de aici. Scuze

 3. Mulțumim pentru concurs O carte pe care am citit-o recent, recunosc încă nu am terminat-o, este ” Zeița orezului”, mi-a plăcut mult puterea eroinei principale si lupta ei constanta pentru a-so depăși condiția.
  Nume: Anca Adriana Rucareanu

 4. Simona Stavăr on

  Mult succes participanților! Eu deja o am în bibliotecă și de-abia aștept să o citesc

 5. Balan Daniela on

  am citit acum ceva timp o carte care m-a impresionat datorita exotismului locatiei si a povestii de dragoste o carte care se bazeaza pe povestea traita de autoare in realitate ,,Indragostita de un masai ,, ! nu stiu sa pun linkul dar numele e acelasi Balan Daniela ! multumim pentru concurs

 6. Nu pot sa ma abtin, asa ca o sa raspund si eu la aceasta intrebare. Cartile in care povestea ne poarta in locuri indepartate, exotice, inedite, fac parte dintre preferatele mele. Imi vin in minte -in afara de cele mentionate deja de voi – bineinteles Urgia si zorile (cea care m-a inspirat sa pun aceasta intrebare); trilogia mireselor de Mary Jo Putney; trilogia matasii, tot de Mary Jo; Un gentleman imposibil, de Loretta Chase, in care avem parte de o calatorie de-a lungul Nilului pana in Valea Regilor; Croco-deal de Carl Hiaasen, in care pornim intr-un periplu prin Cele Zece Mii de Insule, pe coasta de sud-est a Floridei; Strania calatorie a domnului Daldry de Marc Levy, in care descoperim atmosfera Istanbului de dupa razboi, si as putea continua…

  • Cu multa placere! Dupa raspunsul tau, ma tenteaza foarte mult sa citesc aceasta carte, mai ales ca e al doilea raspuns cu „Zeita orezului”. M-ati facut curioasa…

 7. Eu am cartea insa le doresc mult succes participantelor….universul lumilor si calatoriilor misterioase mi-a fost deschis in copilarie de inegalabilul J.Verne….

 8. Concursul s-a incheiat. Multumim pentru participare si pentru raspunsurile foarte inspirate la intrebarea de concurs, pe care le putem considera recomandari de lectura!
  Vom anunta castigatorul in cursul zilei de azi.

Spune-ți părerea!