Confess. Si daca adevarul raneste mai mult decat tacerea? de Colleen Hoover, Editura Epica

8

Confess. Și dacă adevărul rănește mai mult decât tăcerea? (Confess – 2015)

Colleen Hoover 

Editura Epica

Colecția EpicLove

Auburn Reed a pierdut tot ce avea mai de preț. Dar acum, în încercarea de a-și reface viața, știe exact ce are de făcut și e pe deplin conștientă că nu-și poate permite nicio greșeală. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca, atunci când pășește într-un studio de artă din Dallas, în căutarea unui loc de muncă, să fie incredibil de atrasă de Owen Gentry, artistul misterios care deține studioul.
Auburn dă frâu liber sentimentelor sale, dar află apoi că Owen ascunde un secret teribil. Trecutul lui pătat amenință să distrugă tot ce Auburn iubește mai mult, și de aceea trebuie să-l îndepărteze pe Owen din viața ei.
Pentru a salva dragostea lor, Owen trebuie să-și mărturisească secretul. Dar, în acest caz, mărturia lui poate avea consecințe mult mai grave decât însăși fapta.
În stilul ei remarcabil și unic, Colleen Hoover ne poartă printr-o poveste emoționantă despre dragoste adevărată, familie și legături care nu pot fi nicicând destrămate.
Sursa: Editura Epica

 

About Author

8 comentarii

  1. Chiar apare pe 5 decembrie? Intreb pentru ca nu mai am rabdare. Sper ca cei de la editura Epica sa nu ne amageasca cu aceasta data.

Lasă un răspuns