Delicatese Literare
Prezentari carti

Conspirația contesei de Courtney Milan, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Conspirația contesei

(The Countess Conspiracy – 2013)

Courtney Milan

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Nr. pagini: 304

Traducerea: Anca Mihăilescu

  1. Războiul ducesei (The Duchess War -2012) – prezentare
  2. Moștenitoarea (The Heiress Effect – 2013) – prezentare
  3. Conspirația contesei (The Countess Conspiracy – 2013)
  4. Scandalul sufragetei (The Suffragette Scandal – 2014)
Courtney Milan (pseudonimul lui Heidi Bond) a absolvit chimia și matematica. Apoi, ca să mai anime lucrurile, a studiat dreptul, pe care l-a absolvit summa cum laude. A avut diverse sarcini administrative și o vreme a lucrat ca profesoară de drept. Fiindcă nu i se permitea să citească romane de dragoste în pauza de prânz, a început să scrie cărți romantice, apoi a devenit scriitoare cu normă întreagă.
A publicat peste 25 de romane. Cărțile lui Courtney Milan au primit recenzii foarte bune în Publishers Weekly și Booklist. Este o scriitoare de bestselleruri New York Times și USA Today și câștigătoare a premiului RITA. Locuiește în Munții Stâncoși, alături de soțul ei, de un câine perfect și de o pisică de pradă.
În prezent trăiește în Rocky Mountains cu soțul ei, un câine adorabil și o pisică agresivă.

Sebastian Malheur este cel mai periculos tip de cuceritor: unul educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, scandalizează societatea cu teoriile sale științifice. Este dorit, hulit, aclamat și disprețuit - și trece râzând prin toate acestea.

Violet Waterfield, contesa văduvă de Cambury, pe de altă parte, este cu totul respectabilă și ar vrea să rămână așa. Dar Violet are un secret care îi poate ruina reputația, un secret care o leagă irevocabil de cel mai infam ticălos din Anglia: teoriile lui Sebastian nu sunt ale lui. Sunt ale ei.
Așa că, atunci când Sebastian amenință să dizolve conspirația care durează de ani buni, ea va face orice pentru a salva parteneriatul chiar dacă asta înseamnă să-și deschidă inima vulnerabilă în fața cuceritorului care ar putea să o distrugă definitiv.

Al treilea volum al seriei „Frații tenebrelor“, disponibil de luni, 28 martie, la chioșcurile din toată țara!

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *