Delicatese Literare
Prezentari carti

Contele, fata și copilul de Vanessa Riley, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Contele, fata și copilul

(An Earl, the Girl, and a Toddler – 2021)

Vanessa Riley

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Nr. pagini: 352

Traducerea: Elena Arhire

Volumul al doilea al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători”, după DUCELE, DOAMNA și BEBELUȘUL, apărut în luna iunie.

Seria „Femei îndrăznețe, bărbați seducători“/Rogues and Remarkable Women Series:

  1. Ducele, doamna și bebelușul – A Duke, the Lady, and a Baby – 2020 – prezentare
  2. Contele, fata și copilul – An Earl, the Girl, and a Toddler – 2021

Vanessa Riley scrie ficțiune istorică plină de acțiune, romantism și umor, cu personaje puternice care provin din culturi și medii sociale diferite.
Deși are un doctorat în inginerie mecanică, dragostea ei pentru istorie a depășit iubirea pentru matematică, ceea ce a făcut-o să scrie peste 20 de romane de dragoste.
Vanessa adoră să facă prăjituri după rețetele bunicii ei din Trinidad, să colecționeze milieuri irlandeze croșetate și să scrie pe veranda casei sale, alături de nelipsita ceașcă de cafea.

Servitoarea Jemina St. Maur a supraviețuit unui naufragiu, a suferit o amnezie și a fost arestată în Bedlam, dar a fost eliberată de avocatul Daniel Thackery, care pentru ea a trădat chiar lucrul pe care îl apără, legea. Pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, oare el și Jemina vor trebui să-și sacrifice singura șansă la fericire?

Faptul că a supraviețuit unui naufragiu în drum spre Londra, venind din Jamaica, a fost doar începutul coșmarului Jeminei St. Maur. Suferind de amnezie, a fost despărțită de toți cei care ar fi putut să o cunoască și închisă în azilul de nebuni Bedlam. A fost eliberată doar pentru că avocatul Daniel Thackery, Lord Ashbrook, a fost convins să trădeze singurul lucru la care ținea: legea. Disperată să își descopere adevărata identitate, singura șansă a Jeminei este de a fura secrete periculoase cu ajutorul unui grup de femei îndrăznețe, ceea ce înseamnă să fie mereu cu câțiva pași înaintea formidabilului Daniel, indiferent cât de puternic este atrasă de el...

Căsătorit doar prin procură, acum văduv în urma naufragiului, Daniel este hotărât să o protejeze pe micuța lui fiică vitregă, Hope, de reputația scandaloasă a familiei sale. De aceea, el s-a dedicat nu doar legii, ci și ideii de a rămâne cât mai corect, mai integru - și mai plictisitor - cu putință. Dar, cu cât se apropie mai mult de misterioasa și seducătoarea Jemina, cu atât mai mult Daniel este tentat să încalce însăși regulile cărora le-a dedicat viața. Și, pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, va trebui oare ca el și Jemina să sacrifice singura lor șansă la fericire?

„Lumea risca să explodeze dacă se risipea magia momentului.
Caldă. Pasională. Ca de ciocolată. Jemina St. Maur era o forță a naturii. Iscând o furtună de dorință, un ciclon covârșitor înlăuntrul lui Daniel.“
„Buzele lui se apăsară peste ale mele, iar eu mi‑am petrecut brațele în jurul gâtului lui. În întuneric, cu focul făcliilor reflectându‑i‑se în ochelari, am lăsat ca flacăra ce ardea înlăuntrul meu pentru acest bărbat să se dezlănțuie. Am ars în brațele lui sub năvala impetuoasă a săruturilor lui, mocnite ca o lavă.
Am început să răsuflu mai repede pe măsură ce apăsarea mâinilor lui își schimbă cadența.
Eram în pericol, prăbușindu‑mă în hăul acela înfricoșător al dorinței de a‑l avea, o dorință nimicitoare.“
„În brațele lui, m‑am regăsit. Eram o fată dorită și ocrotită de conte, bărbatul de care îmi plăcea.
– Jemina, nici eu nu vreau să te măriți. Te vreau pentru mine.
Tonul îi răsună grăbit. Îmbrățișarea lui era totul. El era un catarg, o fortăreață în mijlocul furtunii care mă bântuia. Lasă‑mă să fiu protectorul tău. Fii amanta mea. Să explorăm sentimentele dintre noi. O să avem o aventură de neuitat.
O iubire temporară, asta își dorea?
Rămăsesem fără cuvinte, cu privirea ațintită spre Daniel Thackery, contele de Ashbrook, bărbatul care îmi făcea inima să bată nebunește și, în același timp, să se frângă.“

Veți citi întreaga poveste în romanul CONTELE, FATA ȘI COPILUL de Vanessa Riley, al doilea volum al seriei Femei îndrăznețe, bărbați seducători. De luni, 20 septembrie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *