Delicatese Literare
Prezentari carti

Contele meu iubit de Kate Bateman, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Contele meu iubit

(This Earl of Mine – 2019)

Kate Bateman

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

O nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“/ Bow Street Bachelors Series:

  1. Contele meu iubit – This Earl of Mine – 2019
  2. Prins în mreje – To Catch an Earl – 2020 – prezentare
  3. Prințesa sedusă – The Princess and the Rogue – 2020 – prezentare
Kate Bateman scrie povești de dragoste care se petrec în perioada Regenței, în perioada victoriană sau epoca Renașterii. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase și frumoase, iar pe eroii cei sexy nu știi dacă să-i săruți sau să-i strângi de gât. A scris primul roman ca răspuns la un pariu făcut pe 1 $ cu soțul ei, care susținea că nu va fi în stare să îl termine. Dar i-a dovedit că se înșală.
Când nu călătorește în locuri exotice pentru documentare, Kate duce o viață dublă, deloc secretă, ca evaluator de artă și expert în antichități pentru mai multe emisiuni TV din Marea Britanie, fiecare având peste 2 milioane de telespectatori.
În prezent, își împarte timpul între Illinois și Anglia natală și reușește să scrie, în ciuda faptului că are trei copii neobosiți. Cât despre soțul ei… încă îi datorează acel dolar.

Faceți cunoștință cu Burlacii din Bow Street – nobili care lucrează sub acoperire în nou-înființatele forțe de poliție ale Londrei – și cu femeile pe care au jurat să le protejeze… sau să le cucerească?

Fiindcă bărbații râvnesc la averea ei, Georgiana Caversteed vrea să devină văduvă, așa că se mărita cu un condamnat la moarte. Dar, surpriză, își vede frumosul soț, în viață, la un bal. Acum Wylde îi face curte propriei neveste, în speranța de a-i cuceri și inima, dacă tot sunt căsătoriți!

Georgiana Caversteed, moștenitoarea unui imperiu comercial, s-a săturat ca toți bărbații să râvnească la averea ei. Nu doar vânătorii de zestre îi fac probleme, ci și vărul ei, care vrea să o oblige să se mărite cu el. Cum ar putea să devină… văduvă? Georgie concepe un plan nebunesc de a se mărita cu un condamnat la moarte, înainte ca acesta să fie executat. Nu trebuie decât să găsească un burlac potrivit în închisoare și va fi liberă imediat. Ce-ar putea să nu meargă bine?

Benedict William Henry Wylde, al doilea fiu al unui conte, un crai fără nici un sfanț în buzunar, este trimis sub acoperire la închisoarea Newgate. Georgie nu se așteaptă să-și vadă frumosul soț, în viață, la un bal, iar Wylde se trezește peste noapte făcându-i curte propriei neveste, în speranța de a-i cuceri și inima, dacă tot sunt căsătoriți.

Cum va reuși el s-o convingă pe neastâmpărata Georgie că își dorește să rămână împreună până când moartea îi va despărți… cu adevărat?

Veți citi întreaga poveste în romanul CONTELE MEU IUBIT de Kate Bateman, o nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“. De luni, 14 iunie la chioșcurile din toată țara.

Sursa: Cărți Romantice

 

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iunie 2021

Spune-ți părerea!