Delicatese Literare
Prezentari carti

Contele și curtezana de Christie Cladwell, Seria Fete și secrete, Editura Litera

Contele și curtezana

(The Spitfire – 2019)

Christi Caldwell

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de Poveste

1. Secretul Cleopatrei (The Hellion – 2018) – prezentare
2. Îmblânzirea scorpiei (The Vixen – 2018) – prezentare
3. Guvernanta (The Governess – 2019) – prezentare
4. Pentru inima unui marchiz (The Bluestocking – 2019) – prezentare
5. Contele și curtezana (The Spitfire – 2019)

Lăsând în urmă viața de curtezană și de matroană, Clara Winters părăsește clubul Bârlogul Diavolului pentru a-și deschide propria afacere – un teatru muzical – și pentru a nu mai fi nevoită să-și vândă trupul ca să supraviețuiască. Însă noua ei viață este dată peste cap când, într-o seară, salvează un bărbat rănit de pe străzile rău famate ale Londrei și îl duce la ea acasă pentru a-l îngriji. Curând însă descoperă că misteriosul bărbat este nimeni altul decât Henry March, conte de Waterson și important membru al parlamentului. Deși este tulburat de frumusețea femeii cu chip de înger care l-a smuls din ghearele morții, după ce își revine, Henry pleacă din casa ei și se întoarce la traiul monoton și bine ordonat. Dar ajunge din nou față în față cu Clara mai curând decât se aștepta, de data asta ea acuzându-l că legile susținute de el în parlament i-au zădărnicit planurile de a-și deschide teatrul la care visa de ani întregi. Prins între îndatoririle oficiale și sentimentele pentru Clara, Henry trebuie să aleagă – să facă un compromis politic pentru a-și ajuta îngerul păzitor ori să-i frângă pentru totdeauna visul de o viață al Clarei.

Veți citi întreaga poveste în romanul CONTELE ȘI CURTEZANA de Christie Cladwell, volumul cu nr. 5 al seriei Fete și secrete.
De luni, 5 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei!

Citate:

„Cuprinsă de panică și de disperare, Clara se forță să respire. Se îndepărtă, întorcându-i spatele. Nu voia ca el s-o vadă, nu voia să cedeze și mai multă putere decât îi cedase deja acestui bărbat. Era prea rațional pentru a fi constrâns de o femeie pe care nu o cunoștea deloc. Nu, nu era adevărat. Făcu o nouă încercare disperată.
– Am avut grijă de tine, Henry. Te-am salvat de pe străzi, te-am primit în casa mea, spuse ea, întorcându-se spre el. Îi cercetă trăsăturile ca săgăsească un semn că ceea ce tocmai îi spusese însemna ceva pentru el.
– Te-am căutat după aceea, spuse el, repetând prima mărturisire pe care i-o făcuse.”

„Clara se mișcă, acaparându-i din nou buzele într-un sărut sălbatic, care îi smulse lui Henry un geamăt gutural ce vibră în ea și o umplu de o senzație egoistă de triumf. El își înclină capul, adâncindu-și sărutul. Îmbrățișarea.
Și apoi, luptându-se cu vraja în care acest bărbat o prinsese de când îl întâlnise, ea se opri. Dându-se înapoi, Clara îi refuză săruturile și se uită cu satisfacție la genele lui negre și dese, care nu reușeau să ascundă dorința sălbatică ce îi lucea în ochi.
Își rotunji buzele într-un zâmbet rece.
– Te voi distruge, Henry March!
Și cu această amenințare ieși în fugă din cameră, lăsându-l în urmă pe bărbatul ale cărui sărutări încă îi furnicau buzele.”

„– Oare cum e să cunoști dragostea într-un mod atât de extraordinar?
Cuvintele acelea îl făcură pe Henry să-și întoarcă privirea spre ea. Îi mângâie fața cu privirea, înainte de a o fixa pe gura ei.
Clara simți o cum o cuprinde o căldură plăcută. Stomacul îi flutura sălbatic, pe ritmul melodiei care cuprinsese tot teatrul. Clara își aplecă ușor capul și își înclină gâtul și trupul mai aproape de el.
Cu un geamăt, el îi cuprinse gura.
Făcură dragoste cu buzele, într-o întâlnire sălbatică, lipsită de orice blândețe, plină de o pură foame trupească.”

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Christi Caldwell

Spune-ți părerea!