Delicatese Literare
Prezentari carti

Contesă fără voie de Valerie Bowman, Colectia Iubiri de poveste, Editura Litera/Alma

Contesă fără voie (The Accidental Countess)

Valerie Bowman

Colecţia Iubiri de poveste

Volumul al doilea al seriei „Mirese neastâmpărate”, continuarea romanului „Ducesă din întâmplare
 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Vreme de șapte ani, Lady Cassandra Monroe a așteptat ca bărbatul visurilor ei să se întoarcă din război. Din nefericire, acesta este logodit cu nestatornica ei verișoară, Penelope – o uniune pusă la cale cu mult timp în urmă de părinți. Penelope ar face orice ca să amâne momentul reîntâlnirii cu viitorul ei soț – chiar și să inventeze scuza că este plecată pentru mai multe zile la petrecerea unei prietene fictive, Patience Bunbury. Noroc că Lucy Hunt, cea mai bună prietenă a lui Cass, a pus deja la cale un plan ingenios ca să aducă lucrurile pe făgașul dorit…
După înfrângerea lui Napoleon la Waterloo, căpitanul Julian Swift nu este pregătit să se așeze la casa lui și să intre într-o căsătorie aranjată și nedorită – mai ales când adevăratul subiect al afecțiunii sale se dovedește a fi o tânără de frumusețe tulburătoare pe care o întâlnește la o petrecere. Patience Bunbury este inteligentă, independentă și pasională. Când adevărul despre identitatea Cassandrei iese la iveală, iar Julian descoperă că relația lor nu este deloc întâmplătoare, își va oferi el inima unei femei care pare prea desăvârșită ca să fie adevărată?
„Patience era aici, era încântătoare și îl dorea. Putea să spună asta după felul în care se uita la el, după felul în care îl atingea, după felul în care își lăsa ușor capul pe spate și închidea ochii, așteptând sărutul lui.
Julian își apropie gura de a ei. Îi simţi dulceaţa, buzele ei moi sub ale sale îl făcură să geamă așa cu gura lipită de a ei. Era mai bine decât se așteptase. Mult mai bine.”
„Probabil că el credea că ea este tristă pentru că Patience făcuse o pasiune pentru el. Însă adevărul era că plânsese pentru că-și dăduse seama că el nu o putuse săruta pe Patience fiindcă iubea încă pe altcineva, cineva care nu era nici Patience, nici Cass, pe altcineva, o persoană căreia ea, una, voia să îi scoată ochii.”
„Femeia aceasta era destinul lui, trecutul și viitorul lui. Acesta era motivul pentru care supravieţuise, să vină acasă și să fie iubit de ea. Doar că nu știuse asta până în acest moment.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul CONTESĂ FĂRĂ VOIE de Valerie Bowman, apariție în data de 14 mai 2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea. O lectură care vă va da fiori… de plăcere!
Sursa: Carti Romantice

20613509

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

25 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *