Delicatese Literare
Prezentari carti

Contract de căsătorie – seria Căsătorii neașteptate de Catherine Bybee, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Contract de căsătorie

(Wife by Wednesday – 2011)

Catherine Bybee

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Blake Harrison este un om de afaceri de mare succes, frumos, bogat și absolut fermecător. În plus, este și moștenitorul unui titlu nobiliar în Anglia… și nevoit să-și găsească o soție în cel mai scurt timp posibil. Apelează prin urmare la Sam Elliot, patronul unei serioase agenții matrimoniale – doar că în locul bărbatului pe care se aștepta să-l întâlnească, se trezește în prezența unei femei frumoase și foarte hotărâte, cu o voce numai bună de numerele cu 8989.
Samantha Elliot conduce cu mână de fier agenția matrimonială, fără măcar a-i trece prin cap să intre ea însăși în rândul femeilor căsătorite…. asta până când Blake îi oferă zece milioane de dolari pentru a fi soția lui timp de un an. Iar propunerea lui nu are nimic indecent. Tot ce va trebui să facă Samantha va fi să se comporte firesc – dar fără a se lăsa cuprinsă în mrejele lui.
Doar că socoteala de acasă rareori se potrivește cu cea din târg și nici unul dintre ei nu reușește să reziste farmecului celuilalt. Și deși contractul dintre ei se dovedește că va vindeca trecutul și va rezolva prezentul, le va aduce oare și un viitor?

Citate:

„Le găsise soţii bărbaţilor care nu aveau timp sau nu doreau să intre în jocul întâlnirilor în oraş şi înfiripării unei legături romantice. Oameni care nu căutau iubirea, ci pur şi simplu un companion. Unii voiau să aibă o soţie astfel încât iubitele lor să înceteze să-i mai bată la cap să le ia un inel.”

„Sărutul lor îl tulburase. Începuse ca un act teatral, o demonstraţie publică a afecţiunii care, dacă era nevoie, putea fi relatată avocaţilor. Însă de când el şi Samantha plecaseră de la capelă, nu se mai gândise la altceva decât la cât de tare şi-ar fi dorit să repete actul în sine. Felul în care faţa ei se luminase şi faptul că-şi ferise privirea dovedea că şi ea era la fel de excitată ca şi el. Fir-ar să fie, n-ar trebui să tânjească trupeşte după soţia sa. O soţie de convenienţă. O soţie care adesea îl făcea să zâmbească şi îl făcea să îşi pună la îndoială apucăturile de gigolo şi trecutul superficial.”

„Ceasul interior din capul ei, care număra descrescător secundele pe care le mai avea de petrecut în calitate de soţie a lui Blake, ticăia în fiecare zi mai tare şi mai tare. Şi, cu cât încerca mai abitir să ignore zgomotul acesta, cu atât mai adânc părea că-i brăzdează sufletul. Erau clipe, cum ar fi acum, când el îi zâmbea şi o încuraja să-l însoţească în călătorie, în care Samantha avea senzaţia că mariajul lor nu se rezuma la un simplu act – o simplă bucată de hârtie ca un contract pe care amândoi fuseseră dispuşi să şi-l asume. Felul în care Blake făcea dragoste cu ea ori o ţinea în braţe chiar şi atunci când erau amândoi prea obosiţi să facă altceva, îi picura lumină în suflet în fiecare zi.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CONTRACT DE CĂSĂTORIE de Catherine Bybee, primul volum al seriei „Căsătorii neașteptate“ – disponibil de vineri 17.05.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

3 Comments

Spune-ți părerea!