Delicatese Literare
Prezentari carti

Coroana de oase aurite de Jennifer Armentrout, Editura Litera

Coroana de oase aurite

(The ​Crown of Gilded Bones – 2021)

Jennifer Armentrout

Editura Litera

Colecția New Moon

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 832

Traducător: Bianca Mateescu

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, scriitoare prolifică, Jennifer L. Armentrout declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele…

Al treilea volum din seria Blood and Ash

0.5. The Red Pearl Bonus Scene – 2020

1. Din sânge și cenușă – From Blood and Ash – 2020 – prezentare

2. Regatul focului și al dorinței –A Kingdom of Flesh and Fire – 2020 – prezentare

3. Coroana de oase aurite – The ​Crown of Gilded Bones – 2021

4. Războiul celor două egine – Editura Litera – The War of Two Queens – 2022 – prezentare

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele…

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat.

Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice.

De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

A FOST O VICTIMĂ ȘI O SUPRAVIEȚUITOARE…

Poppy nu a visat niciodată că avea să găsească dragostea pe care o împărtășește acum cu Prințul Casteel. Își dorește să își savureze fericirea alături de el, dar mai întâi trebuie să îl elibereze pe fratele lui și să îl găsească pe al ei, o misiune periculoasă, ale cărei urmări sunt greu de anticipat. Fiindcă Poppy este Aleasa, Cea Binecuvântată. Adevărata conducătoare a Atlantiei. Prin vene îi curge sângele Regelui Zeilor, iar coroana și regatul sunt ale ei de drept.

INAMICĂ ȘI RĂZBOINICĂ…

Poppy nu și-a dorit decât să fie stăpâna propriei vieți, nu și a altora, dar acum trebuie să aleagă între a renunța la dreptul ei din naștere și a accepta coroana de oase aurite, devenind Regina din Carne și Foc. Însă, pe măsură ce păcatele întunecate și secretele îmbibate în sânge ies la iveală, deasupra tuturor se ridică o forță de mult uitată ce reprezintă un pericol de netăgăduit. Și nu se va opri din a face tot posibilul ca râvnita coroană să nu ajungă pe capul lui Poppy.

IUBITĂ ȘI SUFLET-PERECHE…

Dar cel mai mare pericol pentru ei doi și pentru Atlantia este reprezentat de Regina din Sânge și Cenușă, care are propriile planuri și care a așteptat secole întregi pentru a și le duce la îndeplinire. Poppy și Casteel trebuie să facă imposibilul ‒ să meargă în Ținuturile Zeilor și să-l trezească pe însuși Regele Zeilor. Și, pe măsură ce secrete șocante și trădări dureroase ies la lumină, iar dușmanii apar și amenință tot ce contează cu adevărat pentru Poppy și Casteel, cei doi vor descoperi cât de departe sunt dispuși să meargă pentru poporul lor ‒ și unul pentru altul.

ȘI ACUM, VA DEVENI REGINĂ…

 

Coroana din oase aurite – din 13.01.2022 la chioșcuri, la prețul de 69,90 lei.

Volumul poate fi comandat pe wwww.litera.ro cu 15% reducere, la 59,42 lei, beneficiază de transport gratuit și va ajunge la cititori începând cu 21 ianuarie 2022.

 

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Jennifer L. Armentrout

Colecția New Moon ianuarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *