Delicatese Literare
Prezentari carti

Cu gândul la Kate de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Cu gândul la Kate

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Titlul original: Considering Kate, volumul al șaselea al seriei „Familia Stanislaski“
1. Imblânzind-o pe Natasha – Editura Litera – Taming Natasha – 1990 – recenzie
2. Ademenirea unei doamne – Editura Litera – Luring A Lady – 1991 – recenzie
3. Îndrăgostindu-mă de Rachel – Editura Litera – Falling for Rachel – 1993 – recenzia
4. Pasiunea lui Alexi – Editura Litera – Convincing Alex – 1994 – prezentare
5. Aşteptându-l pe Nick – Editura Litera – Waiting For Nick – 1997 – prezentare
6. Cu gândul la Kate – Editura Litera – Considering Kate – 2001
Kate Stanislaski Kimball a devenit o balerină de succes, așa cum și-a dorit mama ei. Însă la 25 de ani, când își dă seama că dorul de casă este mai puternic decât orice, întoarce fără ezitare spatele strălucirii scenei și faimei și decide să revină în micul orășel natal pentru a deschide o școală de balet.
Singurul loc potrivit pentru a-și pune în practică visul este o clădire dărăpănată, care are mare nevoie de reparații. Și singurul om potrivit pentru asta este Brody O’Connell, antreprenorul fascinant pe care îl angajează pentru renovare. Kate este imediat atrasă de acest bărbat dur, și până a se îndrăgosti de el și de fiul lui nu mai este decât un pas.
Dar Brody este decis să reziste farmecului pe care Kate îl exercită asupra lui. În definitiv, Kate este o tânără răsfățată, care ar putea să decidă oricând să se întoarcă la dansul profesionist. Iar el nu poate permite ca viața fiului său Jack să mai fie dată peste cap.
Când Jack îi cere mâna lui Kate în numele tatălui său, Kate este fermecată și decide să-l înfrunte pe Brody și să-i ceară să accepte că le este dat să fie împreună, în ciuda încăpățânării lui. Dar va putea rațiunea să fie mai puternică decât inima, când fiecare fibră din trupul lui Brody tânjește să fie alături de Kate?
„Era irezistibil. El era irezistibil. Sărutul lui era ceva de vis, îşi spuse ea, lăsând să-i scape un mic tors gutural. Săruta ca şi cum ar fi fost singurul lucru pe care îl făcuse vreodată, singurul pe care ar fi vrut să îl facă vreodată.“
„Părul lui Kate mirosea fabulos. Aproape uitase câte feţe misterioase şi atrăgătoare avea o femeie. Forma, moliciunea, mirosurile. Aproape uitase senzaţia de a se mişca alături de o femeie, lent şi ţinând-o aproape. Ce imagini făcea să se învolbureze în mintea lui de bărbat!“
„Brody se întrebă cum de se gândise vreodată să îi reziste. Kate era întruchiparea tuturor fanteziilor, tuturor viselor, tuturor dorinţelor. Toată mătase şi umbre.
„Era ca o minune pentru el, o regină a seducţiei cu ochi fumurii, capabilă să atragă dintr-o singură privire. O femeie cu o personalitate puternică, care refuza să dea înapoi într-o confruntare. O prietenă cu inima deschisă, cu umeri puternici şi o mână pe care se putea baza.“
Vom citi întreaga poveste în romanul CU GÂNDUL LA KATE de Nora Roberts, volumul al șaselea al seriei „Familia Stanislaski“.
De vineri, 01.12.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

6 Comments

Spune-ți părerea!