Delicatese Literare
Prezentari carti

Cucerirea lui Lady Cassandra de Madeline Hunter, Editura Litera/ Lira, Colectia Carti Romantice

CUCERIREA LUI LADY CASSANDRA

Madeline Hunter

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Titlu original: The Conquest of Lady Cassandra
Al doilea volum din Fairbourne Quartet Series
  • Seria Fairbourne Quartet

1. Capitularea domnișoarei Fairbourne – The Surrender of Miss Fairbourne – 2012 – prezentare

2. Cucerirea lui lady Cassandra – The Conquest of Lady Cassandra – 2013
3. Complicațiile dragostei – The Counterfeit Mistress – 2013 – prezentare
4. Pariul unui gentleman – The Accidental Duchess – 2014 – prezentare
Lady Cassandra Varnham sfidează regulile înaltei societăți când refuză să se mărite cu bărbatul care i-a compromis reputația.
Acum, înstrăinată de propria familie, Cassandra încearcă să își asigure un trai decent și să ducă o viață liniștită.
Bijuteriile pe care le-a scos recent la licitație i-au adus un câștig care îi poate asigura o oarecare liniște, însă obiectul cel mai de preț dintre cele scoase la vânzare nu a fost încă achitat de către cumpărător – chipeșul viconte Ambury.
Pentru Ambury, este de ajuns să arunce o privire spre Cassandra pentru a și-o imagina alături de el… Nu a hotărât însă din senin să cumpere cea mai scumpă bijuterie vândută de aceasta, ci a avut un motiv bine întemeiat: bănuiește că acea bijuterie fost furată de la familia lui, poate chiar de Cassandra sau de mătușa ei.
Deși fermecat, Ambury știe că nu trebuie să se lase pradă fanteziilor erotice tocmai cu femeia care l-a distrus pe bunul lui prieten, bărbatul cu care ea a refuzat să se căsătorească.
Pe măsură ce relația lor devine tot mai apropiată, pasiunea ce izbucnește între ei va scoate la lumină secrete care vor schimba definitiv viețile amândurora…
„El o reduse la tăcere cu un sărut.
Sărutul acela nu putea fi numit cumpătat. Cassandra observă asta cu partea de minte care nu fusese complet uimită. Da, poate un pic rigid, dar nu într-un sens rău. Fusese sărutată de îndeajuns de multe ori ca să aprecieze nuanţele, iar felul în care se purtase el cu ea denota atât o blândă seducţie, cât şi autoritate.”
„În momentul acela, o surprinse. După această conversaţie atât de pragmatică, o sărută. Nu o sărutare dulce menită să le pecetluiască logodna. O sărută apăsat şi senzual, ca şi cum aşteptase să facă asta. Îi sprijini capul în mâna lui, îi îmbrăţişă corpul şi o trase aproape de el, astfel încât să o poată cuprinde în braţele lui.”
„Nu avea să fie o pasiune năvalnică, scăpată de sub control. Ambury nu avea să fie un bărbat care să consimtă la sărutări şi plăceri. Nu erau fantasme de iubire la adăpostul cărora să se retragă.”
Vom citi întreaga poveste în romanul CUCERIREA LUI LADY CASSANDRA de Madeline Hunter, volumul al doilea al „Cvartetului Fairbourne“ – apariție vineri, 27.10.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărti Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *