Delicatese Literare
Prezentari carti

Cucerirea unui duce de Lenora Bell, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

Cucerirea unui duce (How the Duke Was Won)

Lenora Bell

Seria Duci fără onoare

  1. Cucerirea unui duce (How the Duke Was Won) – 2016
  2. Dacă aș avea un duce (If I Only Had a Duke – 2016) – prezentare carte
  3. Blame It on the Duke – 2017
James, scandalosul duce de Harland, are nevoie de o soție cu reputația impecabilă și cu o familie sus-pusă, cu care să încheie o înțelegere reciproc avantajoasă. Poftele trupești sunt interzise, iar dragostea nici nu intră în discuție.
Patru doamne din care să aleagă. Trei zile la dispoziție. Ce ar putea merge prost?
Lui Charlene Beckett, fiica ilegitimă și nerecunoscută a unui conte, o femeie crescută pentru a fi curtezană, i s-a oferit o sumă generoasă, în măsură să schimbe pentru totdeauna în bine viața ei, a surorii și a mamei sale. Condiția este ca ea să se dea drept sora ei vitregă, Lady Dorothea, și să obțină cererea în căsătorie din partea ducelui.
Pentru trebuie să îndeplinească vreme de trei zile câteva cerințe:
• Să fie o englezoaică delicată și impecabilă
• Să respire, să zâmbească și să facă plecăciuni îmbrăcată cu niște rochii imposibil de strâmte
• Să farmece și să seducă un afurisit de duce
• Să-l țină pe sus-numitul duce departe, cât mai departe de inima ei
Când secretele ies la iveală și pasiunea începe să clocotească, James se vede nevoit să hotărască dacă ultima femeie din lume pe care s-ar cuveni s-o dorească e cu adevărat ființa de care are el disperată nevoie. Iar Charlene trebuie să decidă dacă promisiunea unei vieți noi, cu totul diferită, merită să riște totul… inclusiv propria inimă.
„Credea că un sărut avea s-o copleșească. Habar nu avea. Mai fusese sărutată. Dar, când privi în ochii lui scânteietori, simţi un mic fior de teamă. Nu teamă de el, teamă de ea. Dorea ca el să o sărute. Nu doar din cauza recompensei, ci și din cauză că sentimentul neliniștit din adâncul stomacului ei, care începuse atunci când cântase la chitară, era acum mai rău ca oricând, făcând-o să caute un răspuns la durerea aceea dulce.”
„Și ochii ducelui îi negau cuvintele. Pierderea și întunecimea din spatele verdelui limpede o chemau. Îi spuneau că o dăduse deoparte doar pentru că nu știa cum să fie duce sau tată. Sau soţ. Ea trebuia să reziste invitaţiei din ochii lui, din mâinile lui. Invitaţia de a se deschide, de a-l vindeca, de a-i dărui căldura după care tânjea. Nu fusese angajată pentru asta. Era acolo ca să îl seducă și să-l momească într-o situaţie compromiţătoare, ca să facă rost de o cerere în căsătorie. Nimic mai mult.”
„Toată viaţa trăise sub un umbrar de frunze, cutreierând în întuneric. Acum, în braţele lui, știa cum era viaţa unui șoim care plana peste copaci. Sentimentul imponderabil al pământului care rămânea în urmă și al urcușului spre o nouă înălţime imposibilă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CUCERIREA UNUI DUCE de Lenora Bell, primul volum al seriei Duci fără onoare. Din 13.08.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

DUKE

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *