Delicatese Literare
Prezentari carti

Cucerită până marți de Catherine Bybee, Seria Căsătorii neașteptate, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Cucerită până marți

(Taken by Tuesday – 2014)

Catherine Bybee

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Volumul al cincilea al seriei „Căsătorii neașteptate“:

– Seria Căsătorii neașteptate (The Weekday Brides)

1. Contract de căsătorie – Wife by Wednesday – 2011- prezentare
2. Măritată până luni – Married by Monday – 2012 – prezentare
3. Logodită până vineri – Fiancé by Friday – 2013 – prezentare
4. Singură până sâmbătă – Single by Saturday – 2014 – prezentare
5. Cucerită până marți – Taken by Tuesday – 2014
6. Sedusă până duminică – Seduced by Sunday – 2015 – prezentare
7. Subjugată până joi – Treasured by Thursday – 2015 – prezentare

Judy Gardner, proaspătă absolventă, vrea să devină o arhitectă faimoasă și se mută la Los Angeles, în casa fratelui ei, o celebritate. Dar îi este greu să lucreze când are aproape un bodyguard sexy. Rick Evans nu are ochi decât pentru Judy și va face orice să o protejeze de răufăcătorul care o amenință.

Judy Gardner tocmai a absolvit facultatea și este gata să cucerească lumea – asta dacă obține un post care să-i asigure veniturile. Sperând să se ridice cât mai repede de la statutul de arhitect debutant la cel de arhitect cunoscut și apreciat, tânăra se mută în casa de la Hollywood a fratelui ei mai mare, un actor deja celebru. Dar este greu să se concentreze doar asupra ascensiunii profesionale când se află prin preajmă bodyguardul sexy al fratelui ei, bărbatul care cu un an în urmă a apărut în viața ei, iar de atunci îi tulbură visele.

Cu corpul său atletic, privirea verde pătrunzătoare și zâmbetul fermecător, Rick Evans ar putea avea orice femeie și-ar dori, dar fostul pușcaș marin devenit bodyguard are ochi doar pentru Judy, care îl fascinează cu atitudinea ei rebelă. Exact când amândoi credeau că vor face următorul pas în relația pe care și-o doreau, un necunoscut o atacă pe Judy, apoi fuge, pierzându-și urma. Acum nimic nu îl poate opri pe Rick – el va face totul pentru a o proteja pe femeia care i-a furat inima și pentru a-l găsi pe cel care a îndrăznit să o rănească.

Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată când poliția crede că l-a găsit pe atacator, dar de fapt acesta e în libertate, punând la cale un plan diabolic – să termine ce a început.

Veți citi întreaga poveste în romanul CUCERITĂ PÂNĂ MARȚI de Catherine Bybee. De vineri 18.06.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *