Delicatese Literare
Prezentari carti

Cuceritorul cucerit de Anna Harrington, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Cuceritorul cucerit

(Once a Scoundrel – 2016)

Anna Harington

Editura Litera/ Alma

Colectia Iubiri de poveste

Volumul care încheie tetralogia „Viața secretă a burlacilor”/ The Secret Life of Scoundrels, după CUM M-AM MĂRITAT CU UN MARCHIZ, publicat în 2017.

  1. Un duce pentru totdeauna (Dukes Are Forever – 2015) – prezentare carte

  2. Secrete si tentatii (Along Came a Rogue – 2016) – prezentare carte

  3. Cum m-am măritat cu un marchiz (How I Married a Marquess – 2016) – prezentare carte

  4. Cuceritorul cucerit (Once a Scoundrel – 2016)

Jocuri de noroc, scandaluri, seducție, nimic nu-i era străin lui Stephen Crenshaw, marchizul de Dunwich. Dar patru ani în armată și pierderea celui mai bun prieten al său l-au schimbat iremediabil. Acum, vrea să recupereze tot ce a pierdut… inclusiv pe Lady Faith Westover, femeia căreia i-a frânt inima. Oare chiar a devenit domnul respectabil care se pretinde a fi și o va putea recuceri pe Faith?

Stephen Crenshaw, marchiz de Dunwich, și-a propus să devină unul dintre cei mai cunoscuți crai din lumea bună. Jocurile de noroc, băutura, scandalurile, seducția… nimic nu părea în afara limitelor pentru tânărul lord, în goana lui nebună de a preface exact opusul dorințelor impuse de respectabila lui familie. Dar patru ani în armată și pierderea celui mai bun prieten l-au schimbat iremediabil. Acum s-a întors în Anglia și este un om nou, hotărât să recupereze tot ce a pierdut… inclusiv pe femeia care l-a iubit.

Lady Faith Westover, fiica ducelui de Strathmore, știe mai bine decât oricine ce soi de cuceritor a fost Stephen. La urma urmei, el i-a frânt inima atât de tare, încât aproape că i-a distrus credința în dragoste. Acum s-a întors și este hotărât să demonstreze că s-a schimbat. Patru ani l-au maturizat cu siguranță din punct de vedere fizic, dar Faith se îndoiește că s-a schimbat cu adevărat în lordul respectabil și iubitor care se proclamă a fi. Când se confruntă cu trecutul său de cuceritor, poate Stephen să găsească o cale de a obține ceea ce inima lui își dorește cel mai mult – femeia pe care nu a fost menit să o cucerească niciodată?

Veți citi întreaga poveste în romanul CUCERITORUL CUCERIT de Anna Harrington, ultimul volum din tretralogia „Viața secretă a burlacilor”.
De luni, 6 septembrie, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *