Delicatese Literare
Prezentari carti

Cuceritorul de Hannah Howell, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Cuceritorul

Hannah Howell

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Primul volum al seriei „Clanul Cameron”
Titlu original: Highland Conqueror – 2005
  • Seria Clanul Cameron

1. Cuceritorul – Editura Litera – Highland Conqueror – 2005
2. Cavalerul scoțian – Editura Litera – Highland Champion – 2005 – prezentare
Lady Jolene Gerard nu mai are timp – cu fiecare moment în care mai zăbovește între zidurile castelului Drumwich viața ei este în pericol. Singura șansă de scăpare este prizonierul înlănțuit în temnițele castelului, un scoțian care, în schimbul eliberării alături de tovarășii lui, este de acord să o ajute pe Jolene și pe micul ei nepot să evadeze din cursa mortală întinsă de criminalul ei văr. Urmărită de dușmanii deciși să nu îi cruțe viața, Jolene este pregătită să lupte pentru a se apăra. Dar nu este pregătită să își piardă inima în brațele lui Sigimor Cameron, un bărbat dur ca o stâncă.
Sigimor a ajuns prea târziu să îl salveze pe englezul față de care avea o datorie de sânge – dar nu prea târziu să îi fie de ajutor încântătoarei lui surori. Șocat de dorința pe care o simte pentru această englezoaică neînfricată, atât de diferită de idealul lui de frumusețe feminină, Sigimor face tot posibilul să îi aducă pe toți în siguranța propriului castel. În timp ce dorința crește tot mai mult între ei, secretul pe care tânjesc să îl împărtășească rămâne ascuns într-o încleștare a mândriei și a încăpățânării. Când însă salvarea lui Jolene nu îi lasă lui Sigimor altă opțiune decât să o ia de soție, acest târg născut din pasiune nu poate fi sigilat decât de pecetea iubirii adevărate.
„Femeia asta era perechea lui. În clipa în care o crezuse pierdută pentru că Harold pusese mâna pe ea, îi dispăruse orice urmă de îndoială. Pentru că era sigur că ar suna ca un nebun dacă i-ar fi spus că vrea să se însoare cu ea pentru că ea era aleasa lui, va trebui s-o convingă că era un lucru logic şi practic ce trebuia făcut. Dacă toate celelalte lucruri dădeau greş, putea s-o seducă, cugetă el şi zâmbi uşor încântat de acest gând.”
„Bărbatul ăsta îi isca nişte simţăminte care erau pe cât de fascinante, pe atât de tulburătoare. Mai fusese sărutată o dată sau de două ori şi înainte, dar asta n-o făcuse decât să simtă nevoia de a-l pocni pe bărbatul care o săruta. Săruturile lui Sigimor o făceau să vrea să-l pună jos pe iarbă şi să sară pe el, chiar dacă nu era chiar sigură ce să facă cu el odată ce era întins pe spate. Dacă se mărita cu el, putea descoperi răspunsul
la enigma asta.”
„Pasiunea pe care ea i-o dăruise era uimitoare. În ciuda faptului că o dorise atât de mult, iar ea îi răspunsese la sărutările lui, nu se aşteptase niciodată ca plăcerea să fie atât de intensă şi satisfacţia atât de mare. Fără îndoială că nu se aşteptase ca ea să-i răspundă cu o pasiune la fel de intensă ca a lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CUCERITORUL de Hannah Howell, primul volum al seriei „Clanul Cameron” – apariţie vineri, 13.07.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

7 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *