Delicatese Literare
Prezentari carti

Cuceritorul de pe Fifth Avenue de Joanna Shupe, Seria Fete de la oraș, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Cuceritorul de pe Fifth Avenue

(The Rogue of Fifth Avenue – 2019)

Joanna Shupe

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

– Seria Fete de la oraș (Uptown Girls):
1. Cuceritorul de pe Fifth Avenue (The Rogue of Fifth Avenue – 2019)
2. Prințul de pe Broadway (The Prince of Broadway – 2019 – prezentare
3. Seducătorul din Manhatan ( The Devil of Downtown – 2020)
Oferindu-și serviciile de avocat în slujba celor mai avuți și mai privilegiați oameni din lumea bună newyorkeză, Frank Tripp a reușit să obțină respectul și siguranța financiară pe care originea sa umilă nu i le-ar fi putut aduce vreodată.
Nu există nici o problemă pe care el să nu o poată rezolva ‒ până când se vede în situația de a o păzi pe frumoasa și necugetata fiică a unui client important, o tânără care nu pare a ști ce înseamnă pericolul.
Viața incitantă se dezvăluie dincolo de cartierele privilegiate din New York, iar Mamie Greene este hotărâtă să guste din plin această viață ‒ în vreme ce joacă rolul feminin al unui Robin Hood modern.
Există însă ceva care o scoate din minți: avocatul tatălui ei, care pare să stea în umbra ei oriunde s-ar duce și care îi pune în pericol eforturile de a ajuta familiile nevoiașe de la periferia orașului.
Deși este decisă să nu se lase abătută din drum, Mamie este luată prin surprindere de perseverența lui Frank… și de scânteile care încep să sară între ei.
Când soarta îi dă planurile peste cap, ea se vede nevoită să hotărască dacă este dispusă să riște totul, inclusiv propria inimă, și să se încreadă în Frank Tripp…
Citate:
„– Asemenea aranjamente nu sunt ceva neobișnuit în căsătoriile din înalta societate.
– Adevărat, dar asta nu înseamnă că-mi doresc așa ceva în cazul meu.
Avea sens. Probabil puține soții își doreau. O sută de cuvinte îi ardeau limba, implorând să fie rostite. Că ea merita ceva mai bun. Că aceste căsătorii nefericite din înalta societate erau de-a dreptul arhaice. Că și-ar da brațul drept pentru a o săruta în acest moment.”
„La început, fu o atingere blândă. Fără scrâșnirea dinților sau zdrobirea buzelor; mai mult un test. O atingere deliberată a două guri, pentru a se gusta una pe cealaltă. Apoi, din nou. Nasul lui alunecă peste al ei, respirațiile li se amestecară. Era un moment în care nu mai conta nimic altceva decât explorarea. Degetele ei se încordară în părul lui și el veni mai aproape. De data asta, apăsă mai puternic, mai insistent, și gura ei se mișcă mai dornică, răspunzând la cererea lui cu propria cerere. Sărutările ei erau hotărâte, îndrăznețe, la fel ca personalitatea ei, și dintr-odată el se îneca în această atracție și rezistență dulce dintre ei.”
„Toate frustrările și dorința lui din ultimele câteva zile se combinară, și el deveni instantaneu nebunește de disperat după ea. Adora felul cum ea săruta, gura ei lacomă și aprigă,
micile sunete de plăcere ce-i ieșeau din gât, de parcă nu se putea abține. Cu unele femei sărutul era un preludiu rapid pentru lucruri mai intime. Cu Mamie, ar fi putut face asta toată noaptea și să adoarmă fericit.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul CUCERITORUL DE PE FIFTH AVENUE de Joanna Shupe, primul volum al seriei „Fete de oraș“. De luni, 13 iulie la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *