Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum m-am maritat cu un marchiz de Anna Harington, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Cum m-am măritat cu un marchiz 

(How I Married a Marquess – 2016)

Anna Harington

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

  1. Un duce pentru totdeauna (Dukes Are Forever – 2015) – prezentare carte

  2. Secrete si tentatii (Along Came a Rogue – 2016) – prezentare carte

  3. Cum m-am măritat cu un marchiz (How I Married a Marquess – 2016)

  4. Cuceritorul cucerit (Cuceritorul cucerit (Once a Scoundrel – 2016)  – prezentare

Josephine Carlisle, fiica adoptivă a unui baron, știe prea bine cât de grea este viața din orfelinat, unde a crescut până la șase ani. Deși părinții și frații o iubesc și o răsfață, este convinsă că nu se va putea mărita niciodată din cauza misterului legat de părinții ei biologici, așa că își dedică timpul copiilor din orfelinat, nefiind deloc interesată de lumea mondenă a Londrei.
Josie își prețuiește prea mult familia și libertatea ca să simtă lipsa iubirii… până când, la o petrecere la un conac de țară, întâlnește un străin chipeș și fermecător, de care se simte imediat atrasă.
Thomas Matteson, marchiz de Chesney, vine în zonă ca să investigheze niște tâlhării. Veteran de război și fost spion, a fost nevoit să se retragă din activitate după ce un accident tragic l-a costat cariera.
Pentru a-și salva reputația și a se întoarce la modul de viață pe care îl iubește, marchizul trebuie să-i găsească pe cei care tâlhăresc trăsurile unor nobili bogați și influenți.
La început, Thomas este intrigat de tânăra îndrăzneață care îl abordează, apoi, la rândul lui, se simte atras de ea. Iar când își dă seama că Josephine, frumoasa cu mintea ascuțită ca un brici, ascunde ceva, nu se lasă până nu-i află secretele. Dar prețul curiozității sale va fi propria inimă…
„În acel moment, în ciuda faptului că se aflau în sala aglomerată de bal, ar fi vrut să o ia în braţe și, cu nerușinare, să îi șteargă de pe buze acel zâmbet care îl tachina, care îl făcuse să își dorească să îi acopere gura cu a lui.”
„Nu i se întâmplase niciodată să nu știe dacă o femeie îl dorea sau nu. De obicei, săruturile lui le făceau pe femei să cerșească să fie duse în patul lui, dar, la o adică, Josephine Carlisle nu era o femeie obișnuită. Era o făptură interesantă, ageră și independentă, așa cum nu mai întâlnise până atunci. Una care îl făcea să se simtă reîntregit atunci când era cu ea. Și nu era încă pregătit să renunţe la acea senzaţie.”
„Thomas o ţintui între perete și trupul lui, un prizonier benevol care îi răspundea cu aceeași intensitate la sărutul lui flămând. Dar nu o putea săruta îndeajuns de puternic încât să-și potolească focul pasiunii și furia care ardeau în el. Avea gust delicios, o aromă îmbătătoare de piersici și coniac care îi făcea capul să i se învârtă de parcă ar fi fost beat și să se întrebe dacă și alte părţi din ea aveau un gust la fel de dulce.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CUM M-AM MĂRITAT CU UN MARCHIZ de Anna Harrington, volumul al treilea al seriei Viața secretă a burlacilor, nominalizat la premiile RITA 2017 – apariție sâmbătă 22.07.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.ro.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *