Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum să devii ducesă – seria Destine aurite de Marie Force, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Cum să devii ducesă

(Duchess by Deception – 2019)

Marie Force

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. Cum să devii ducesă – Duchess by Deception – 2019
  2. Dorință înșelătoare – Deceived by Desire – 2019

Derek Eagan, elegantul duce de Westwood, este conștient că termenul-limită până la care trebuie să se însoare se apropie. Dar, obosit de debutantele simandicoase, el caută un răgaz la casa sa de la țară din Essex – și întâlnește un bărbat care sapă pe proprietatea sa. Doar că nu este un bărbat. Este o femeie foarte frumoasă. Care leșină brusc la picioarele lui.

Disprețul lui Catherine McCabe pentru aristocrație a determinat-o deja să fugă de o căsătorie aranjată cu un viconte grosolan. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie acostată în casa unui duce. Cu toate acestea, este obligată să rămână de bărbatul chipeș și grijuliu care se prezintă ca fiind administratorul proprietății ducelui.

Derek își dă seama imediat de două lucruri: este captivat de frumusețea ei delicată și, pentru a înțelege ce a pus la cale, Catherine nu trebuie să știe că el este ducele. Dar, pe măsură ce se îndrăgostesc cu pasiune, minciuna lui Derek scapă de sub control.

Va supraviețui legătura lor înșelătoriei lui, ca să nu mai vorbim de faptul că vicontele disprețuit îi urmărește? Și, cel mai important lucru, ar putea Catherine să se îndrăgostească din nou – de data aceasta de duce?

Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ DEVII DUCESĂ de Marie Force, primul volum al seriei „Destine aurite“ – de astăzi, 20.12.2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *