Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum sa educi un rebel de Juliana Gray, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Cum să educi un rebel

Juliana Gray

Editura Litera/ Alma

Colecţia Iubiri de Poveste

Titlu original: How to School Your Scoundrel 
  1. Cum să-ţi îmblânzeşti ducele (How to Tame Your Duke – 2013) – prezentare carte
  2. Cum să îți stăpânești marchizul (How to Master Your Marquis – 2014) – prezentare carte 
  3. Cum să educi un rebel (How to School Your Scoundrel – 2014)
Prințesa Luisa și-a dedicat întreaga viață datoriei, pregătindu-se să devină succesoarea la tron a tatălui ei, prințul Rudolf.
Nimeni nu a învățat-o însă cum să trăiască incognito, deghizată în secretarul personal al unui renumit crai englez.
Contele este însă omul potrivit care să o ajute să își revendice tronul, însă Luisa se trezește atrasă de angajatorul ei în moduri greu de închipuit.
Leopold, contele de Somerton, și-a petrecut șase ani prins într-o căsnicie cu o femeie care, în toată această perioadă, nu a renunțat la dragostea ei pentru un alt bărbat, așa că nu are de gând să facă din nou greșeala de a se lăsa pradă emoțiilor.
Numai că, în vreme ce-și pune la cale planul de răzbunare, soarta îi oferă șansa la ispășire și îi scoate în cale o prințesă frumoasă și îndrăzneață, care îl atrage într-un joc riscant cu secrete, seducție și trădare. Și, deși viclenia lui este în măsură să-i salveze ei viața, nimic nu-i poate apăra inima în fața pasiunii și a dragostei.
„Sărutul brusc și neașteptat îi încremeni pieptul, braţele și gândurile. Ca și când ar fi fost luată pe sus pe neașteptate de valurile unui ocean și purtată pe crestele lor, fără să aibă nici cel mai mic control sau cea mai vagă idee unde ar putea ateriza.”
„Luisa simţea dintr-odată că nu mai putea respira. Fiecare mușchi din pieptul ei încremenise de teamă și de șoc. Înclină ușor capul într-o parte, până când abia dacă îi mai putea zări cu vederea periferică și se concentră să-și liniștească pulsul și să respire cât mai ușor.”
„Îi dădu apoi drumul la mâini și o strânse în braţe. O sărută încet și adânc, cu mângâieri ale limbii pe care poate le-ar fi considerat „iubitoare“ dacă ar fi venit din partea altui bărbat, din partea unui bărbat care o iubea. Totuși, se abandonă sărutului. Se abandonă acelor mâini care o dezmierdau.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ EDUCI UN REBEL de Juliana Gray, volumul al treilea al seriei „PRINȚESE DEGHIZATE“ – apariție sâmbătă 17.06.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *