Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum să furi o inimă cu un sărut de L.J. Shen, Editura Epica, Colecția EpicLove

Cum să furi o inimă cu un sărut

(The Kiss Thief – 2019)

L.J. Shen

Editura Epica

Colecția EpicLove

Nr. pagini: 400

An apariție: 2019

Când o fată este forțată să se mărite cu inamicul de moarte al tatălui său, singura ei dorință este să facă cumva să ajungă din nou în sânul familiei ei și în brațele băiatului pe care-l iubește încă din copilărie. Dar nu se aștepta ca treptat să se îndrăgostească de soțul ei.
Se spune că primul sărut trebuie să fie unul câștigat. Al meu a fost furat la un carnaval de un tip mascat, arogant și versat, sub cerul orașului Chicago. Aveam 19 ani. Se spune că jurămintele din ziua nunții sunt sacre. Dar, în cazul meu, au fost încălcate încă dinainte să ieșim din biserică. Se spune că inima bate pentru un singur om și că poveștile de dragoste adevărată au un final fericit. Eu, Francesca Rossi, m-am surprins ștergându-mi și rescriindu-mi povestea până la ultimul capitol. Un sărut. Doi bărbați. Trei vieți. Împletite laolaltă.
L. J. SHEN este una dintre autoarele cele mai vândute din lume, la categoriile romane de dragoste contemporane și romane New Adult. Este autoarea a peste douăsprezece volume, dintre care cel de față s-a situat pe poziția a doua în topul celor mai vândute cărți pe Amazon și în topul publicației Washington Post și, de asemenea, a ocupat poziția secundă în vânzări pe Amazon Kindle. Locuiește în Statele Unite ale Americii, în nordul Californiei, împreună cu familia.

Cărțile autoarei L.J. Shen se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, librex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți L.J. Shen

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

 

4 Comments

Spune-ți părerea!