Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum sa seduci un ticalos de Vicky Dreiling, Editura Litera, Iubiri de Poveste

CUM SĂ SEDUCI UN TICĂLOS

cum-sa-seduci-un-ticalos

Vicky Dreiling

Editura Litera/Alma

Colecţia Iubiri de Poveste

Titlu original: How to Seduce a Scoundrel
Al doilea volum al seriei „Cum să…”, din care a mai apărut CUM SĂ CUCEREȘTI UN DIAVOL:
  1. Cum să te măriți cu un  duce (How to Marry a Duke – 2011) – prezentare carte 
  2. Cum să seduci un ticălos – Editura Litera (How to Seduce a Scoundrel – 2011)
  3. Cum să cucerești un diavol – Editura Litera (How to Ravish a Rake – 2012)
Domnișoara Julianne Gatewick a dat de necazuri. Cel mai bun prieten al fratelui ei, pe care îl iubește de mult în secret, a acceptat să-i fie tutore în timpul sezonului monden… doar pentru a o seduce cu un vals îndrăzneț.
Dar tocmai când aristocrația prezentă la bal aștepta ca Marc Darcett, conte de Hawkfield, să anunțe că ea este aleasa, contele îi dă clar de înțeles că nu este deloc interesat. În loc să se lase copleșită de umilință, Julianne scrie sub anonimat un ghid pentru ademenirea crailor incorigibili… care devine cea mai căutată fițuică de scandal din Londra.
Orice crai care ține la reputația lui de ticălos știe că surorile celor mai buni prieteni sunt interzise. În plus, întotdeauna a evitat tinerele inocente și mamele care vor să-și mărite fetele. Însă în ochii lui Julianne există o scânteie ademenitoare căreia nu-i poate rezista. Oricât ar încerca s-o respingă, își petrece zilele ascultându-i râsul cristalin și nopțile visând că o sărută până o lasă fără suflare. Este însă posibil ca bărbatul cel mai puțin dornic să se însoare să-și fi întâlnit în sfârșit perechea?
„– Suferi de o iubire neîmpărtășită. Și trebuie cu orice preţ să eviţi să arăţi asta! zise cu fermitate Hester. Dacă este sigur de sentimentele tale, nu mai există nici o provocare pentru el.
– Dar dacă mă prefac că nu-mi pasă, s-ar putea să creadă că sunt indiferentă.
– Nu trebuie să-i arăţi că ai sentimente faţă de el. Pentru un crai, nu există nimic pe lume mai de temut decât perspectiva căsătoriei. Craidonii ţin foarte mult la libertatea lor… și la amantele lor.”
„În reveriile sale, își închipuise mereu că primul lor sărut va fi unul tandru. Nu se așteptase la urgenţa și la foamea sărutului lui. Nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru felul în care îi devora buzele. Știa că ar fi trebuit să îl oprească. Dar nu mai putea gândi limpede în timp ce o săruta.”
„O femeie care este sigură pe ea emană o aură de mister, care o face atrăgătoare în ochii bărbaţilor. Nu este nevoie să fii o frumuseţe ieșită din comun. Se spune că Anne Boleyn nu a avut o frumuseţe ieșită din comun, dar vivacitatea și inteligenţa ei sclipitoare au fost lucrurile care o făceau atrăgătoare. Iar faptul că era evazivă o transforma în obiectul dorinţei a numeroși bărbaţi.“
Vom citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ SEDUCI UN TICĂLOS, de sâmbătă, 29.10.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Carti Romantice

how-to

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *