Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum să spânzuri o vrăjitoare de Adriana Mather, Grupul Editorial ART

Cum să spânzuri o vrăjitoare (How to Hang a Witch)

Adriana Mather

Grupul Editorial ART

Colecţia Youngart
An apariţie: 2018
Nr. pagini: 403
Traducerea: Ela‑Evelina Jianu

Seria How to Hang a Witch:

1. Cum să spânzuri o vrăjitoare – How to Hang a Witch, 2016
2. Haunting the Deep, 2017
Bestseller New York Times
Aventuri & Magie & Prietenie
Cum să spânzuri o vrăjitoare dă viață unor personaje fascinante din istoria vrăjitoarelor din Salem, și le oferă șansă să se elibereze, descoperind prietenia și dragostea.
După ce tatăl ei se îmbolnăvește brusc, Samantha Mathers e nevoită să se mute împreună cu Vivian, mama sa vitregă, în Salem.
Viața într-un nou oraș se dovedește a fi dificilă, iar să-și facă prieteni e încă și mai greu – căci Sam e descendența preotului Cotton Mather, unul dintre bărbații responsabili pentru Procesele vrăjitoarelor din Salem. Astfel, fără să vrea, devine inamica unui grup de fete de la școală.
Când în viață ei apar și o fantomă, și un blestem vechi de secole, iar oamenii din jur încep să moară, Sam se trezește aruncată direct în mijlocul unei vânători de vrăjitoare. Are ea puterea de a opri totul până nu e prea târziu?

E un fel de întâlnire între Fete rele și ora de istorie, în cel mai bun mod posibil. (revista Seventeen)
Adriana Mather scoate la lumina ce putem învață din lecțiile despre Procesele vrăjitoarelor din Salem cu privire la hărțuirile din prezent, și ce putem face în legătură cu asta. (Bustle.com)
Îi reuşeşte un echilibru atent între ceva ce-ţi dă fiori, e amuzant şi te pune pe gânduri. (NPR)

Cărţile Editurii Art, colecţia YoungArt, pot fi comandate de pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Spune-ți părerea!