Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum sa te mariti cu un duce de Vicky Dreiling, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Cum să te măriți cu un duce (How to Marry a Duke

Vicky Dreiling

Editura Litera/Alma

Colecţia Iubiri de Poveste

  1. Cum să te măriți cu un  duce (How to Marry a Duke – 2011)
  2. Cum să seduci un ticălos – Editura Litera (How to Seduce a Scoundrel – 2011) – prezentare carte 
  3. Cum să cucerești un diavol – Editura Litera (How to Ravish a Rake – 2012)
Tristan, duce de Shelbourne, are un singur scop: să-și găsească o soție pe care s-o poată suporta până când moartea îi va despărți. Pentru el, dragostea nu este necesară – nici dorită. Dar cum să aleagă dintr-o mulțime amețitoare de candidate bogate, dar lipsite de minte? Cea mai bună idee ar fi să o angajeze pe cea mai cuviincioasă pețitoare din Londra. Chiar dacă apoi trebuie să se prefacă din răsputeri că nu o consideră cea mai captivantă femeie pe care a întâlnit-o vreodată…
Să-l ajute pe afurisitul duce să pună la cale o competiție pentru a-și alege perechea perfectă este genul de provocare pe placul Tessei Mansfield. Metodele ei poate că sunt scandaloase, dar ea este hotărâtă să-i găsească notoriului burlac mai mult decât o soție – îi va aduce dragostea adevărată.
Cu toate acestea, când Tessa le urmărește pe femei concurând pentru afecțiunea ducelui, descoperă că tânjește să-i câștige chiar ea inima. După ce un sărut furat îi confirmă dorința lui Tristan, Tessa își dă seama că a încălcat regula numărul unu a unei pețitoare: să nu te îndrăgostești niciodată de un viitor mire.
„Va rupe ultima legătură cu Tristan. Gândul de a nu-l mai vedea niciodată îi trimise o împunsătură în inimă, dar știa că nu mai putea prelungi inevitabilul. De dragul amândurora, trebuia să înceteze orice contact cu el. Deși îi va fi dor de Tristan, va păstra amintirea lui în sufl et. Cu multă vreme în urmă se resemnase să trăiască o viaţă fără iubire. El nu va ști niciodată că în inima ei îl va iubi mereu.”
„La naiba cu toate consecinţele“, se gândi ea. Căzuse deja și voia să ţină minte senzaţia părului lui mătăsos, a buzelor senzuale și a braţelor lui puternice. Pentru că sărutul lui va fi cel din urmă al ei.”
„Cariera mea e importantă pentru mine. Îmi aduce bucurie. Sunt independentă și îmi place. Nu sunt o floare ofilită care să aștepte un bărbat care s-o salveze. Le văd pe acele fete care trec de la braţul tatălui la cel al soţului. Înţeleg că asta e ce știu și de ce au nevoie. Dar eu nu sunt ca ele și nu pot schimba asta.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ TE MĂRIȚI CU UN DUCE de Vicky Dreiling – apariție sâmbătă 17.12.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Lectură plăcută!
Sursa: Cărți Romantice

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *