Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum sa-ti imblanzesti ducele de Juliana Gray, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Cum să-ți îmblânzești ducele

(How to Tame Your Duke – 2013)

Juliana Gray

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Cum să-ţi îmblânzeşti ducele (How to Tame Your Duke – 2013)
  2. Cum să-ți stăpânești marchizul (How to Master Your Marquis – 2014) – prezentare carte
  3. Cum să educi un rebel (How to School Your Scoundrel – 2014)
Trei prințese îndrăznețe se trezesc ținta unui complot letal împotriva familiei lor… Noroc că unchiul lor vine la timp cu un plan ingenios pentru a le proteja.
Erudita și retrasa prințesă Emilie s-a ținut departe de aventură, dar acum se vede nevoită să urmeze planul unchiului ei și să se deghizeze în bărbat, devenind tutorele fiului ducelui de Ashland, un bărbat impunător și intimidant, fost soldat cu chipul și trupul sluțite în război și cu inima împietrită după ce frumoasa lui soție l-a părăsit.
Emilie se trezește prinsă într-o legătură secretă cu ducele și nu poate rezista tentației de a descoperi ce se găsește dincolo de masca acestui bărbat fascinant și fermecător și de a afla ce înseamnă aventura cu adevărat…
Ducelui nici nu-i trece prin cap că tutorele fiului său și misterioasa lui iubită sunt una și aceeași persoană. Dar când adevărata identitate a lui Emilie este dată în vileag, Ashland se vede nevoit să-și înfrunte propriii demoni pentru a-și putea proteja aleasa inimii… și inima însăși.
Nu era obișnuită să sărute, iar el era recunoscător pentru asta. Lipsa ei de exerciţiu o făcea mai puţin evidentă pe a lui. Uitase cum era să fii tandru, cum să seduci. Tot ce știa era că voia să o guste.
„Dacă o săruţi, nu mai există nici o cale de întoarcere.“ Fu ultimul său gând logic.
Coborî capul. O sărută pe frunte și pe vârful rotund al nasului. Răsuflarea ei era caldă și umedă pe bărbia lui; trupul ei fremăta în braţele lui. De parcă ţinea în braţe un cărbune aprins.
Vreau o casă cu tine, Emily. Vreau să-ţi ofer tot confortul și luxul pe care le meriţi. Vreau să dorm cu tine noaptea. Vreau să te ating dimineaţa când mă trezesc. Vreau să simt cum copilul nostru crește în pântecele tău și nu vreau să aștept – numai Dumnezeu știe cât, un an, doi, poate mai mulţi – ca să fii a mea.
Veți descoperi întreaga poveste în romanul CUM SĂ-ȚI ÎMBLÂNZEȘTI DUCELE de Juliana Gray, primul volum al seriei „PRINȚESE DEGHIZATE“ – apariție sâmbătă 01.04.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

 

Am inclus cartea în Top 10 cărți romantice cu eroi mutilați fizic

7 Comments

Spune-ți părerea!