Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum să-ţi recucereşti soţul de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecţia Iubiri de Poveste

Cum să-ţi recucereşti soţul

Lorraine Heath

Editura Litera

Colecţia Iubiri de Poveste

Primul volum al seriei „Amanții Londrei”:

  1. Cum să-ți recucerești soțul (Passions of a Wicked Earl – 2010)
  2. Aventurile unui Don Juan (Pleasures of a Notorious Gentleman – 2010) – prezentare
  3. O datorie de onoare (Waking Up With the Duke – 2011) – prezentare 

În noaptea nunții, Morgan Lyons, conte de Westcliffe își găsește mireasa în brațele lui Stephen, mai tânărul lui frate. Orbit de furie, își exilează proaspăta soție la țară, iar el se stabilește în Londra, unde își caută alinarea în patul altor femei.

Crescută de un tată autoritar și violent, Claire nu îndrăznește să refuze căsătoria și, imediat după aniversarea vârstei de 17 ani, devine soția lui Westcliffe. Înspăimântată de noaptea de nunții și amețită de șampanie, este de acord cu propunerea lui Stephen de a-i juca o farsă lui Westcliffe, dar fără să se gândească la urmări.
Cuprinsă de regrete, Claire acceptă să plece, iar vreme de trei ani se ocupă singură de administrarea moșiei.
Într-o zi însă, din dorința de a-și ajuta sora să-și găsească un soț potrivit, se hotărăște să îi ceară ajutorul lui Westcliffe.
Ajunsă în Londra, Claire își propune să intre în patul și în inima celui care îi este soț doar cu numele. Încă rănit de trădarea din noaptea nunții, Westcliffe este decis să-și ajute soția, apoi să o trimită din nou la moșie.
Dar voluptuoasa Claire nu este atât de ușor de refuzat…

„Camera părea mai caldă, însă nu reușea să-și dea seama exact de ce. Inspirând profund, simţi parfumul de trandafiri. Claire fusese acolo. Ce făcuse? Sau simpla ei prezenţă era îndeajuns ca să îi facă locuinţa mai primitoare?”

„Nu putu să nu observe că privirea lui continua să alunece către buzele ei, care fură cuprinse de un fior de speranţă, ca și cum el își aplecase capul din nou ca să-i acapareze gura. Nu se putu abţine să nu și le aline cu limba și văzu pasiunea înăbușită din ochii lui când făcu acel gest. Era nevoie de atât de puţin ca să-l excite? Doar că ea își dorea mai mult: dragoste, respect, încredere. Își dorea ca el să o vrea din nou ca soţie, însă nu știa cum să facă asta.”

„Cuvintele lui îi răsunau în mine: „Ce ai trăit înainte a fost sărutul unui băiat. Acesta este sărutul unui bărbat“.
O lăsase cu o dorinţă arzătoare după acel sărut fierbinte pe care i-l dăduse, însă îi oferise numai o probă. Focul, furia, pasiunea din el de care se temuse mereu, atunci când erau eliberate, o răvășeau în moduri pe care nu și le imaginase niciodată. Nu crezuse că un trup, un suflet și chiar o inimă ar putea simţi așa ceva.”

„Cu el, nu exista o singură mișcare, nu existau repetări. Fiecare sărut era diferit. Uneori superficial, alteori profund. Fiecare atingere era o surpriză – o dezmierdare delicată, o mângâiere fermă, o presiune disperată. Dansul corpurilor lor dicta ritmul. Ce o uimi cel mai mult era faptul că păreau să asculte aceeași muzică, nu existau pași greșiţi, nu simţeau nici un fel de stânjeneală. Era ca și cum fuseseră împreună de o mie de ori înainte, deși acum erau împreună, cu adevărat împreună, pentru prima dată.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ-ȚI RECUCEREȘTI SOȚUL de Lorraine Heath, primul volum al seriei „Amanții Londrei” – apariţie sâmbătă,28.07.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Spune-ți părerea!