Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum sa-ti stapanesti marchizul de Juliana Gray, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Cum să-ți stăpânești marchizul 

(How to Master Your Marquis – 2014)

Juliana Gray

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Cum să-ţi îmblânzeşti ducele (How to Tame Your Duke – 2013) – prezentare carte
  2. Cum să-ți stăpânești marchizul (How to Master Your Marquis – 2014)
  3. Cum să educi un rebel (How to School Your Scoundrel – 2014)
Dintre toate surorile, prințesa Stefanie este cea mai puțin dispusă să respecte legea și ordinea – de aceea este îngrozită când trebuie să se deghizeze într-un funcționar neinteresant, în slujba celui mai onorabil avocat din Anglia. Dar această misiune are și avantaje incontestabile – Stefanie poate să-și petreacă timpul fără o însoțitoare în compania nepotului extrem de chipeș al angajatorului ei, James Lambert, marchizul de Hatherfield.
Hatherfield își dă seama foarte repede că funcționarul spiritual angajat de unchiul lui este în realitate o tânără încântătoare ascunsă sub o ținută inacceptabil de îndrăzneață pentru o femeie. Dar marchizul cu maniere aparent impecabile nu are de gând să îi dea la iveală adevărata identitate. La urma urmelor, și el ascunde un secret extrem de periculos. Însă atunci când una dintre numeroasele escapade împreună cu nestăpânita prințesă aduce la lumină trecutul tulburător al marchizului, numai inteligența ascuțită a lui Stefanie îl poate apăra pe marchiz de un dezastru, și numai curajul acestuia o poate salva de agenții trimiși să o găsească. Iar dragostea este până la urmă cel mai fericit final al aventurilor.
Buzele lui erau moi, blânde și delicios de umede. Hatherfield se avântă puţin mai adânc de data aceasta, lent, o mișcare amplă și unduioasă care se împrăștie precum o flacără prin capul, pieptul și stomacul ei. Cel mai senzual sărut din lume.
Par imperturbabil, cu asta mă ocup. Individul preferat al tuturor, un flăcău fermecător și voios. Pe naiba! Dezgustat de tine? Vreau să te dezbrac de hainele alea, să te duc în pat și să fac dragoste cu tine până când nu mai putem sta în picioare. Femeie înflăcărată ce ești! Sunt orbit, sunt fermecat, sunt… La naiba cu tot, mă îndrăgostesc de tine, singurul lucru pe care nu îmi pot permite să îl fac. Pentru binele meu și pentru al tău. Nu mă întreba încă o dată.
– Te iubesc. Te voi iubi până voi muri. Iar apoi, spiritul meu se va ridica din mormânt și te va bântui cu dragostea mea, până vei renunţa și mi te vei alătura în lumea de dincolo, și vom sparge raiul în bucăţi noi doi, pentru că te iubesc atât de mult…
Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SĂ-ȚI STĂPÂNEȘTI MARCHIZUL de Juliana Gray, volumul al doilea al seriei „Prințese deghizate“ – apariție sâmbătă 20.05.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *