Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum se amuză nobilii de Shana Galen, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Cum se amuză nobilii

(Earls Just Want to Have Fun – 2015)

Shana Galen

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Cum se amuză nobilii (Earls Just Want to Have Fun – 2015) – prezentare
  2. Craiul pe care îl iubesc (The Rogue You Know – 2015) – prezentare
  3. Sărută-mă cu foc – I Kissed a Rogue – 2016 – prezentare
Shana Galen a fost nominalizată de trei ori la premiile Rita și este autoarea a numeroase bestselleruri. Poveștile ei de dragoste din vremea Regenței farmecă prin dialogurile spumoase și aventurile interesante ale personajelor principale.
Autoarea a fost o povestitoare de când se știe. Citește cărți romantice și o fascinează poveștile de dragoste – prima întâlnire, primul sărut… Iar fiica ei este și ea o eroină romantică în devenire!
Cum a ajuns scriitoare de cărți romantice? Prin muncă. Și noroc.
În prezent scrie cu normă întreagă. Se trezește în zori, aleargă cu prietenele, apoi își plimbă câinele, pe Sparky, își ia rămas bun de la soțul ei care pleacă la serviciu și își pregătește fetița de școală. După care se apucă de scris și reușește să scrie cam 25 de pagini pe săptămână. Este foarte activă pe Facebook și pe Twitter!

Marlowe, fiica unui lord, a fost răpită în urmă cu 15 ani și a trăit alături de o bandă de hoți în mahalaua Londrei, învățând să fie dură, să fure și să se prefacă. Un investigator o duce pe Marlowe (acum Elizabeth) înapoi în lumea bună, iar fratele lui, lordul Dane o va introduce în societate.

Marlowe este o hoață de buzunare care are mai mult talent actoricesc decât o actriță consacrată. Este membră a bandei Puștii din Covent Garden, ai cărei membri trăiesc în mahalaua Seven Dials din Londra. Viața lor este dură, iar Marlowe și-a construit un adevărat zid în jurul inimii. Dar atunci când este singură, își permite să se gândească la vremurile de odinioară, pe care abia și le amintește, când era strigată Elizabeth.

Curiozitatea lordului Maxwell, conte de Dane, este stârnită atunci când fratele lui, detectiv de meserie, îl implică într-o investigație care o privește pe frumoasa cea năbădăioasă. Dane o învață cum să se poarte în societatea elegantă, dar Marlowe nu are cum să scape prea ușor. Dimpotrivă, îl atrage ea pe conte printre pericolele din lumea ei, unde eleva devine profesoară, iar iubirea este cea mai riscantă opțiune.

Veți citi întreaga poveste în romanul CUM SE AMUZĂ NOBILII de Shana Galen, o nouă autoare și primul volum din seria „Puștii din Covent Garden“.

Citate:

„Oare ce făcea? O săruta?
Apoi dinții lui se iviră și strânseră lama pumnalului, iar ea reacționă prea încet. El i-l luă din gură, iar ea nu avu de ales decât să-i dea drumul, altfel risca să-i fie tăiată de lamă pielea sensibilă.
– Nemernicule! strigă ea.
Atunci îi eliberă mâinile, luând pumnalul într-una din mâini.
Ea se dădu spre el, iar pumnul ei se lovi satisfăcător de obrazul lui.
Satisfacția ei fu scurtă, căci el își reveni repede și o întoarse. Brusc, se afla pe pat, sub el, și toată căldura așternuturilor și a trupului său o acopereau. Ea îl lovi iar, încercând să-l îndepărteze, dar era masiv și greu, iar când mâinile lui îi cuprinseră încheieturile și i le imobilizară de pernă, ea realiză că era captivă.”
„O căutaseră în toți acești ani. Probabil că o iubeau foarte mult.
Marlowe își strânse mâinile și închise ochii. Își petrecuse ani întregi reprimând amintirile, ani temându-se de vulnerabilitatea pe care ele o aduceau, dar acum deschisese cutia cu amintiri. Sunetul roților trăsurii de pe străzi, strigătele îndepărtate ale vânzătorilor ambulanți, clopotele bisericilor care anunțau trecerea unei alte ore.
Își amintea… căldura. Amintirea probabil venea dintr-o perioadă anterioară lui Satin, deoarece niciodată nu simțise căldura de când trăia cu el.
Își amintea… blândețea. De unde să vină amintirea blândeții, dacă nu dintr-o perioadă anterioară lui Satin? Închise ochii și mai strâns și-și aminti legănatul, un piept moale, parfumul unei… flori.”
„Cum putea un bărbat să o privească și să nu vrea să o sărute, să nu-și imagineze ducând-o în pat, dezbrăcând-o, sărutându-i sânii plini? Dacă exista vreun astfel de bărbat, acela nu era Dane. O dorea, și când îi întâlni privirea, albastrul-închis din ochii ei îi spuse că și ea-l dorea. Cu privirile fixate, buzele ei se despărțiră formând un „o“ discret, iar mâna lui Dane de pe talia ei se făcu pumn, pentru a se abține să nu urce spre ceafa ei, să i-o aplece și să-i aducă buzele aproape de ale lui. Se putea imagina sărutând acele buze de un roz perfect. Se putea imagina lăsându-și limba să alunece printre ele, gustând-o.
Oare avea să aibă gustul șampaniei sau gustul a ceva mai puternic, mai ademenitor?”

De luni 07.06.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iunie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *