Delicatese Literare
Prezentari carti

Cuplul perfect de Elin Hiderbrand, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Cuplul perfect

(The Perfect Couple – 2018)

Elin Hiderbrand

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. A Summer Affair – 2008
  2. The Castaways – 2009
  3. Cuplul perfect – The Perfect Couple – 2018

În Natucket urmează să aibă loc o nuntă fastuoasă, însă cu doar câteva ore înainte de ceremonie, în port este descoperit un cadavru și toți cei de la petrecere devin dintr-o dată suspecți. În timpul interogatoriilor, șeful poliției descoperă că fiecare nuntă este un câmp minat și niciun cuplu nu e perfect.

Pe insula Nantucket, faimoasa stațiune americană, vara este sinonimă cu sezonul nunților, iar cununia Otis–Winbury se prefigurează ca un eveniment monden de zile mari: părinții extrem de bogați ai mirelui nu s-au dat în lături de la nici o cheltuială pentru sărbătorirea fericirii fiului lor, într-o ceremonie care urmează să aibă loc pe proprietatea lor de la malul oceanului.
Și totuși, această nuntă devine celebră dintr-un motiv tragic: cu doar câteva ore înainte de ceremonie, mireasa descoperă în valuri cadavrul celei mai bune prietene, Merritt Monaco, domnișoara de onoare. Dintr-odată, toți membrii familiei devin suspecți și secretele ies la iveală, unul câte unul. Pe măsură ce polițiștii interoghează personajele implicate, se dovedește că nunțile sunt adevărate câmpuri minate și că nici un cuplu nu e perfect.
În același timp însă, dragostea se înfățișează aidoma oamenilor: imperfectă, supusă greșelii, dar și plină de iertare și acceptare.

Citate:

„Ar fi trebuit să anuleze întâlnirea de vineri, își spune. Pentru că peparcursul acestui sfârșit de săptămână a descoperit că, într-adevăr, se simte singură și că viața e mai frumoasă când are cu cine să vorbească. Când are pe cineva cu care să se sărute. Pe cineva cu care să-și atingă genunchii pe sub masă și cu care să se țină de mână. Fusese sigură dintru început că era o ființă ciudată, ca și cum ar fi făcut parte dintr-o specie aparte, dar e descurajator să vadă că se dovedește că așa e.”
„– Și… cum a fost petrecerea burlacilor a secolului? întreabă.
În loc să răspundă, Shooter o sărută o dată, și e exact cum visase Celeste că ar fi: o atingere catifelată și delicioasă.
Celeste scoate un gângurit, ca de porumbiță, iar Shooter o sărută din nou. Buzele li se întredeschid, iar limba lui o caută pe a ei. Picioarele ei încep să tremure; nu-i vine să creadă că încă mai poate sta în poziție verticală. El îi cuprinde capul în palme; atingerea îi e delicată, dar electricitatea, fierbințeala, dorința dintre ei e de-a dreptul explozivă. Celeste habar nu avea că trupul ei poate reacționa așa la apropierea unui bărbat. E în flăcări.”
„Merritt își dorește din tot sufletul să trezească într-o inimă de bărbat un sentiment mai concret, un sentiment real – cum ar fi ce simt unul pentru celălalt Benji și Celeste.
Benji și Celeste sunt cuplul perfect. Merritt vrea să aibă ce au ei mai mult decât orice pe lumea aceasta.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CUPLUL PERFECT de Elin Hiderbrand. De vineri, 22.01.2021, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Spune-ți părerea!