Delicatese Literare
Prezentari carti

Curajul unui duce de Anna Campbell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Curajul unui duce

(What a Duke Dares – 2014)

Anna Campbell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Șapte nopți de pasiune (Seven Nights in a Rogue’s Bed – 2012) – prezentare
  2. Sărutul unui crai (A Rake’s Midnight Kiss – 2013) – prezentare
  3. Curajul unui duce (What a Duke Dares – 2014)
  4. Iubire la ceras de seară (A Scoundrel by Moonlight – 2015)

Volumul al treilea al seriei „Fiii păcatului“, după ȘAPTE NOPȚI DE PASIUNE și SĂRUTUL UNUI CRAI.

Lui Camden Rothermere nu-i vine a crede că domnișoara Penelope Thorne a respins cererea lui în căsătorie și a plecat pe continent. Dar când fratele ei este pe moarte, el trebuie să o aducă acasă și singurul mod în care se pot întoarce amândoi fără reputația pătată este să se prefacă că sunt căsătoriți… dar e greu de spus unde se termină jocul și unde începe dorința adevărată.

Ce femeie cu capul pe umeri l-ar refuza pe minunatul duce de Sedgemoor? Domnișoara Penelope Thorne! Îl cunoaște pe Camden Rothermere din copilărie și știe că nu i-ar aduce decât necazuri și scandaluri.
Lui Cam nu-i vine să creadă că Penelope l-a refuzat. Dar, dacă ea vrea să fugă pe continent și să intre în gura lumii, cine e el ca s-o oprească?
Numai că fratele ei îl roagă cu ultima suflare să o aducă acasă și el se vede nevoit să se reîntâlnească cu femeia pe care credea că a uitat-o.
Nu se pot întoarce la Londra fără ca reputațiile lor să fie mânjite decât ca soț și soție, așa că se prefac căsătoriți pe drum. Asta înseamnă să se sărute cu foc și să doarmă în același pat, până când nu mai știu nici ei unde se termină jocul și unde începe adevărata pasiune…

Veți citi întreaga poveste în romanul CURAJUL UNUI DUCE de Anna Campbell, volumul al treilea al seriei „Fiii păcatului“. De luni, 31 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de Poveste mai 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *