Delicatese Literare
Prezentari carti

Curajul unui nou început de Lexi Blake, seria Butterfly Bayou, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Curajul unui nou început

(Butterfly Bayou – 2020)

Lexi Blake

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

O nouă autoare și primul volum al seriei „Butterfly Bayou“:

  1. Curajul unui nou început – Butterfly Bayou – 2020

  2. O viață cu tine – Bayou Baby – 2020 – prezentare

  3. Bayou Dreaming – 2020

  4. Bayou Beauty – 2021

Cărțile lui Lexi Blake au devenit bestselleruri The New York Times și USA Today și s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume.

O poveste de dragoste care va atinge inimile romantice!

Cristina Radu, traducătoarea romanului, ni-l recomandă astfel: „subiectul e tentant și nou prin abordarea unor teme de actualitate, sensibilitatea îngemănându-se cu pasiunea.”

După o întorsătură tragică în viața ei, Lila Daley se retrage în orășelul Papillon, Louisiana, însă adaptarea ei în comunitatea ciudată este mai dificilă decât și-ar fi putut imagina.
În calitate de tată singur, șeriful Armie LaVigne intenționează să o cucerească pe Lila. Însă când trecutul le amenință fericirea, Armie va trebui să decidă dacă are suficientă încredere în Lila pentru a avea parte de un happy-end.

Viața în Dallas ia o întorsătură tragică pentru Lila Daley, asistentă la Urgențe într-un mare spital, în clipa în care își pierde cea mai bună prietenă și colegă. Simțind nevoia să o ia de la capăt, undeva departe de locul ce îi stârnește amintiri dureroase, ea se retrage în Papillon, Louisiana, genul de orășel în care nu se gândea că ar avea ce să caute. Deși este hotărâtă să se ocupe de singurul dispensar din oraș și să le ofere locuitorilor serviciile medicale de care au nevoie, integrarea în această comunitate ușor excentrică se dovedește mai dificilă decât și-a imaginat.

Ca tată singur, șeriful Armie LaVigne este bine ancorat în rutina sa zilnică. Însă noua asistentă reușește să îi dea toată ordinea ‒ și viața ‒ peste cap. În scurt timp, Armie devine conștient de faptul că superba Lila este femeia potrivită pentru el și își pune în minte să îi câștige inima.
Însă când trecutul le amenință relația ce abia se înfiripează, Armie se vede nevoit să hotărască dacă are curajul să aibă suficientă încredere în Lila încât să găsească împreună acea fericire „până la adânci bătrâneți“.

Veți citi întreaga poveste în romanul CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT, de Lexi Blake, o nouă autoare și primul volum al seriei „Butterfly Bayou“. De vineri 02.07.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *