Delicatese Literare
Prezentari carti

Curcubeul de D.H. Lawrence, Editura Litera, Colectia Cele mai frumoase romane de dragoste

Curcubeul (The Rainbow

D.H. Lawrence

Editura Litera

Colectia Cele mai frumoase romane de dragoste

CURCUBEUL de D.H. Lawrence spune povestea a trei cupluri, din trei generații ale familiei Brangwen, începând cu anii 1840 până în primii ani ai secolului XX.
Preocuparea esențială a lui Lawrence o reprezintă viața pasională a personajelor sale, relațiile sexuale și psihologice complexe dintre bărbați și femei, lupta individului pentru împlinire în cadrul căsniciei și în contextul schimbării circumstanțelor sociale, proces care se dovedește a fi tot mai dificil de-a lungul generațiilor.
În 1915, reprezentarea sinceră a sexualității în CURCUBEUL a provocat scandal, romanul fiind acuzat de obscenitate și interzis aproape imediat după publicare. Astăzi este recunoscut ca unul dintre romanele clasice englezești ale secolului XX.
Romanul CURCUBEUL, scris de D.H. Lawrence – disponibil din 11.04.2018 la toate punctele de difuzare a presei, în colecția Cele mai frumoase romane de dragoste!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autorului D.H. Lawrence se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

 

Cărțile apărute în colecția Cele mai frumoase romane de dragoste se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *