Delicatese Literare
Prezentari carti

Curenții din adâncuri de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Curenții din adâncuri

(Under Currents –  2019)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Zane Bigelow a crescut într-o casă superbă, în Carolina de Nord, în peisajul mirific al Blue Ridge Mountains. Străinii – chiar și rudele lui Zane – îi văd pe părinții săi, chirurgul bogat și respectat și stilata sa soție, drept unii dintre cei mai de vază membri ai comunității. Doar Zane și sora lui știu adevărul crud… până când, într-o noapte teribilă, acesta iese la iveală, și odată cu el tot eșafodajul de minciuni al respectabilității se prăbușește.
E timpul pentru Zane să-și construiască o nouă viață…
Ani buni mai târziu, Zane se întoarce în orașul natal hotărât să refacă legătura cu locul și cu oamenii care înseamnă atât de mult pentru el, în ciuda amintirilor dureroase. Și în timp ce își reia viața în orășelul de pe malul lacului, soarta i-o scoate în cale pe Darby, o femeie frumoasă și pasională, venită și ea aici în căutarea propriei liniști și a unui nou început.
Împreună, încearcă să-și construiască un viitor așa cum au visat mereu. Și, deși conștientizează că trecutul va fi mereu o umbră mereu prezentă, tot el le oferă și puterea de a se apăra atunci când, încă o dată, trebuie să lupte nu doar pentru propria viață, ci și pentru a celor dragi…
Citate:
„– Spune-mi despre mama ta.
– Nu o lovește niciodată astfel încât să lase urme vizibile, cel puțin până în noaptea asta. Uneori îl lovește și ea, dar e…
– Stai liniștită. Spune adevărul și nu se va întâmpla nimic.
– E ca și cum… cred că le face plăcere. De cele mai multe ori fac sex după aceea, și ea se poartă ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Se întoarse spre Emily și își îngropă fața în umărul ei. Nu ți-am putut spune. ”
„O puse pe pat și se aruncă și el după ea. Îi prinse mâinile în strânsoarea propriilor palme și se adânci într-un sărut lacom ca un om mort de foame. Poate chiar era mort de foame. Îi stârnise atenția și instinctele aproape de la prima privire pe care i-o aruncase, îl intrigase de la prima conversație. Și pe urmă îl făcuse praf.”
„– Chiar că ești o femeie interesantă.
Se lăsă asupra ei și o sărută, iar ea se ridică spre el, în vârfurile picioarelor, prinzându-și brațele în jurul gâtului lui. Iar el avu senzația că pur și simplu se cufundă în ființa ei așa cum s-ar fi cufundat în răcoarea lacului într-o zi fierbinte de vară.
Dorința, nevoia de ea, îl izbi ca un val, iar și iar, până când mâinile îi începură aproape involuntar să-i măsoare formele, să-i pipăie toate contururile, ca și cum ar fi vrut să o graveze de-a pururi în memorie.
Și o simți cedând, puțin câte puțin.”
„Ea era puternică și neînfricată, dar el îi înțelegea rănile ce ardeau înăuntrul ei. Trebuia să îi arate, mai presus de toate, că avea să o protejeze pentru totdeauna, că avea să o apere pentru totdeauna. Și acum, în acest moment, că voia să îi ofere liniște și plăcere în același timp.”
Veți putea citi întrega poveste în romanul CURENȚII DIN ADÂNCURI de Nora Roberts – disponibil de vineri 03.07.2020 la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Lista cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Colecția Cărți Romantice

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *