Delicatese Literare
DIVERSE

Cutiuța cu surprize – 17 Decembrie

Cutiuța cu surprize – 17 Decembrie

Magia lunii are o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Pentru familia mea, nașterea fetei mele a fost cadoul perfect de la Moș Crăciun…. livrat chiar cu prioritate: cu trei zile înaintea Crăciunului!
Dacă tot vorbim de luna aceasta, vă recomand să ascultați, pe lângă colindele specifice sărbătorii, Antonio Vivaldi — Winter!

Ca recomandare de film, de data aceasta aleg unul dintre clasici și recomand “Mândrie și prejudecată” realizat de BBC, într-o ecranizare de excepție!

Dacă tot am mers pe tema clasică, atunci vă recomand și o carte clasică citită de curând: “Nord și Sud” de Elizabeth Gaskell.
“Nord și Sud” este o capodoperă a literaturii clasice, un roman care este bazat pe diferențele dintre aceste teritorii, atât ca mentalități cât și ca mod de viață.
La prima vedere, putem spune că celor două personaje create de autoarea Elizabeth Gaskell sunt mult prea diferite pentru a putea forma un cuplu. Și nu am fi prea departe de adevăr. Chiar sunt diferiți! Dar, destinul își creează propriile sale căi și schimbă cursul vieții.
O poveste de dragoste frumoasă, ce face cititorul să dea ultima pagină a romanului cu zâmbetul pe buze. Pentru a ajunge la acest deznodământ au fost nevoiți să sufere, să lase mândria deoparte și să încerce fiecare să privească lucrurile și din punctul de vedere al celuilalt.

În încheiere, vă invit să vizitați târgul de Crăciun de la București:

Vă invităm să descoperiți și celelalte cutiuțe cu surprize

Articole-surpriză de Sărbători

12 Comments

Spune-ți părerea!