Delicatese Literare
DIVERSE

Cutiuța cu surprize – 18 Decembrie

Cutiuța cu surprize – 18 Decembrie

Decembrie este luna cu cele mai frumoase amintiri. Şi cum nimic nu este la voia întâmplării, decembrie este luna când l-am cunoscut pe Daniel. “Crede în minuni şi acestea se vor întâmpla” este motto-ul acestei luni magice. Îmi place această perioadă, peste tot se aud colinde, lumea parcă nu mai este aşa de încrâncenată şi suntem un pic mai destinşi, mai veseli. Este important să fim optimişti şi să gândim pozitiv.

Dacă tot este vorba despre sărbători şi cutiuţa cu surprize, vreau să vă spun că primul cadou pe care mi l-a făcut Daniel când am petrecut primul Crăciun împreună a fost o carte, „Memoriile unei gheişe”, de  Arthur Golden, carte care mi-a plăcut foarte mult şi care este aproape de sufletul meu.
Şi dacă tot suntem în acest ton vesel al sărbătorilor, vă recomand un film drag mie şi lui Daniel pe care ne face plăcere să îl vizionăm în fiecare an în preajma sărbătorilor. Filmul despre care vă vorbesc este The Holiday, cu minunatele actriţe Kate Winslet şi Cameron Diaz, două fete cu probleme în amor care hotărăsc să îşi schimbe un pic următoarele două săptămâni din viaţa şi fac schimb de case, fiecare mutandu-se în casa celeilalte. Ce a urmat? Vă zic eu: o comedie romantică de toată frumuseţea care crează dependenţă.

Şi ca să fie tacâmul complet, tot în decembrie am aflat că urmează să mai am un copilaş, respectiv pe minunea Irina. Ador momentele din această luna când toţi patru suntem împreună, bem o ciocolată caldă pe care o pregătesc cu multă frişcă deasupra şi jucam remi, monopoly sau pur şi simplu stăm toţi înghesuiţi în pat.
Şi ca să închei în spiritul acestor sărbători, mai jos vă las melodia care a cântat toate ziua în casa mea şi care va cânta până la serbarea de Crăciun a lui Dragoş!

Vă invităm să descoperiți și celelalte cutiuțe cu surprize

Articole-surpriză de Sărbători

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *