Delicatese Literare
DIVERSE

Cutiuța cu surprize – 8 Decembrie

Cutiuța cu surprize – 8 decembrie

Luna Decembrie este luna momentelor speciale, a sentimentelor frumoase și a clipelor de neuitat pentru mine toate acestea însemnând ,,familie”!

Decembrie este o lună îndelung așteptată de cei mai mulți dintre noi și trebuie să fim sau să încercăm să fim mai buni, mai iertători, mai afectuoși și mai aproape de cei dragi, să facem cât mai multe fapte bune și să ne îndreptăm mai mult atenția spre cei mai necăjiți decât noi!
Când spiritul sărbătorilor atinge cote maxime, este perioada perfectă în care să te uiți la filmele de Crăciun pe care le-ai așteptat tot anul. Mulți dintre noi nu se satură să le revadă pe aceleași în fiecare an, chiar dacă unele producții sunt mai ”bătrâne” decât cei care le urmăresc, așa că dacă doriți să vizionați filme mai noi vă recomand să urmăriți canalul ,,Diva” care a început să difuzeze filme de Crăciun încă din octombrie!
Un film pe care îl urmărim cu drag în fiecare an alături de familie este ,,Singur acasă” – Numeroasa familie McCallister a micuțului Kevin în vârstă de 8 ani (părinți, frați, surori, unchi, mătuși și veri) pornesc să petreacă sărbătorile Crăciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate acestea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând -o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin, recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa, toate acestea ducând la momente comice care cu siguranță vă vor relaxa și binedispune!

Merită văzute și următoarele filme din serie!
A devenit o obișnuință pentru mine ca în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă să citesc întotdeauna cărți scrise de Nora Roberts, una din autoarele mele preferate, pentru că sunt foarte bine scrise și se axează foarte mult pe legătura dintre membrii familiei, trăiri, sentimente, toate având happy-end! Anul acesta mi-am planificat să recitesc seria ,,MacGregors”, o serie care mi-a plăcut foarte mult și pe care o recomand cu drag! Câteva recenzii și prezentări ale cărților din serie și a altor serii și cărți ale autoarei le găsiți pe blogul ,,Delicatese literare„!
Pentru iubitorii de natură și sporturi de iarnă vă recomand să vizitați stațiunea montană Straja din localitatea Lupeni, Valea Jiului! Zăpada s-a așternut iar temperaturile scăzute permit și punerea în funcțiune a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale. Astfel în stațiunea montană Straja, sezonul de schi se va inaugura pe 6 Decembrie, unde se va putea schia pe 30 de kilometri de pârtii, în acest sezon 11 instalații de transport pe cablu asigură accesul facil la toate pârtiile din stațiune, fiind amenajate 12 pârtii de schi, 5 dintre acestea beneficiază și de instalație nocturnă făcând posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu! Datorită construirii telegondolei și a telescaunului apar pârtii noi, cea mai lungă având 8,1 km!

Vă doresc tuturor o lună Decembrie așa cum vă doriți !❤️

Vă invităm să descoperiți și celelalte cutiuțe cu surprize

Articole-surpriză de Sărbători

16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *