Delicatese Literare
DIVERSE

Cutiuța cu surprize romantice – gânduri și recomandări Geo

Cutiuța cu surprize romantice – gânduri și recomandări

Dragostea este cea care ne dă putere, ne aduce zâmbetul pe buze și ne face inima să cânte.

Cum mi-am cunoscut soțul? Păi, eram în primul an de facultate, iar în Decembrie i-am promis mamei că merg cu ea în pelerinaj la mănăstiri. Zis și făcut!
Ei, și ce să vezi?! Printre cei care mergeau se afla și viitorul meu soț care, la prima vedere, mi-a părut un îngâmfat care nu băga pe nimeni în seamă…
Ce să vă spun? Că iarnă fiind am căzut, iar lumea spunea că în anul următor mă mărit? Cine să-i creadă? Planul meu era ca abia la 30 de ani să mă mărit și pe la 35 să fac copii… Ei bine, destinul a luat-o înaintea planului meu.
La un an distanță, eram și căsătorită, aveam și copil!
Lună de miere propriu-zis nu am avut! Dar am fost mereu împreună. Am vizitat diferite locuri, atât în țară cât și în străinătate.
O destinație turistică unde am fost, am revenit cu plăcere de-a lungul anilor, este Roma! Și revenim aici de Ziua Îndrăgostiților!

Ce recomand să citiți în luna iubirii?
“Te aștept” de Jennifer L. Armentrout! Este cartea mea de suflet… bine, una din multele!
Un film romantic este Love Letter (1998), o poveste de dragoste care străbate granițele timpului, care te încântă de la început și până la sfârșit.
The Love Letter este un film de televiziune Hallmark Fame din 1998, regizat de Dan Curtis, cu Campbell Scott și Jennifer Jason Leigh.

Un desert de savurat în doi … un tort cu ciocolată și vișine!
Momentele care ne apropie, micile amintiri pe care le adunăm zi după zi, sunt cele care ne mențin dragostea vie!

Vă invit să citiți și celelalte cutiuțe cu surprize romantice

14 Comments

 • familiasimionescuyahooro

  Minunata cutiuta romantica, superbe amintiri si recomandari! ❤Multumim ca le-ai impartasit cu noi, Geo!❤Sa ai parte numai de iubire, romantism si savoare in fiecare zi.❤

 • Tyna

  Minunată cutiuță! Așa este, viața ne surprinde adeseori, dându-ne toate planurile peste cap! La mulți ani fericiți împreună!

  Splendide recomandări!

  Roma mi-a rămas și mie la suflet și îmi doresc să mă mai întorc acolo, întrucât mi-au rămas multe de vizitat.

  Jennifer L. Armentrout este și pentru mine una dintre autoarele mele de suflet.

  Nu cred că am văzut filmul ”Love Letter” – o să îl caut! Mulțumesc mult pentru recomandare!

 • anasylvi

  Eu stiam cum si unde v-ati cunoscut… Cat despre Roma, stii cat de mult o iubesc si eu! „Te astept” am citit-o la recomandarea ta si mi-a placut surprinzator de mult. Mai trebuie sa vad filmul, multumesc pentru recomandare! Va doresc ani multi si fericiti impreuna!

 • Daniela Balan

  Foarte frumoasă și emoționantă cutiuța ta Geo , la fel și povestea ta de dragoste ❤️ Minunate și recomandările tale : filmul nu l-am văzut dar cu siguranță îl voi viziona, cartea e superbă ,iar desertul delicios ! Îți doresc ca visele și dorințele tale să ți se îndeplinească , multă iubire și fericire alături de familia ta frumoasă ❤️

 • Oli

  Foarte frumoasa cutiuta, minunate amintiri, ganduri, poze și recomandari, multumim! O luna a iubirii plina de iubire si bucurie! Am retinut recomandarea de film, nu-l stiam…

  • Geo

   Mulțumim! Dacă e iubire, totul se rezolvă, viața e frumoasa și simți că problemele nu te copleșesc atât de tare.
   Sa îți faci timp sa vezi filmul. In linkul către YouTube filmul este complet. Sper sa îți placa!

Spune-ți părerea!