Delicatese Literare
Prezentari carti

Cuvinte de dragoste de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Cuvinte de dragoste

(Words of Silk – 1984)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Un lift blocat, o întâlnire întâmplătoare dintre doi străini, o aventură de-o noapte cu un playboy instărit și răsturnări de situație – regina romanelor romantic suspans nu se dezminte.

Viaţa lui Laney McLeod se schimbă pentru totdeauna când rămâne blocată într-un lift din Manhattan, în timpul unei pene de curent, alături de Deke Sargent, un avocat înstărit.

După ce chipeșul bărbat o ajută să se calmeze în urma unei crize provocate de claustrofobie, cei doi ajung să petreacă o noapte pasională în apartamentul lui de lux. Șocată de propriul comportament iresponsabil, Laney dispare a doua zi de dimineață din viața lui, fiind sigură că nu îl va mai întâlni niciodată și că va uita acea aventură.

Însă, după un timp, viața o surprinde din nou: află că în acea noapte a rămas însărcinată. Hotărăște să aducă pe lume copilul și să-l crească singură, dar după câteva luni are parte de un alt șoc – Deke reapare în viața ei, și pasiunea care i-a adus împreună se reaprinde în forță. Deși se teme că este doar o simplă distracție pe lunga listă de cuceriri ale acestui playboy răsfățat și încearcă să-l îndepărteze, Laney nu îi poate rezista.

Însă vine și momentul când este nevoită să facă o alegere – să își alunge temerile din trecut ori să-l piardă pe Deke pentru totdeauna.

Citate:

„Își aminti absolut tot, fiecare lucru scandalos pe care îl făcuse și fiecare lucru scandalos pe care îl spusese, lucruri de care nu credea că era capabilă. Cuvintele pe care Deke le folosise să o descrie pe ea, să descrie relația intimă pe care o avuseseră, să descrie trupurile lor o urmăreau cu fiecare amintire.”

„– Laney…
O sărută. Fu un sărut la fel de dulce și de tandru precum cel din curtea școlii. Dar acum avea ceva în plus. Pasiune. Pasiunea pe care o ținuse în frâu de-a lungul zilei fu acum descătușată.”

„–[…] Nu ți-ai dat seama că ești diferită? Nu ți-ai dat seama că, după toate femeile cu care am fost – și nu spun asta ca să te impresionez, ci doar menționez un lucru de care nu sunt mândru –, văd diferența? O simt?

Am făcut-o și nu am avut cum să uit. Ce s-a întâmplat între noi în noaptea aceea a fost bine, Laney. Atât de bine, încât am știut că nu am mai trăit așa ceva vreodată.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul CUVINTE DE DRAGOSTE de Sandra Brown, un clasic al genului. De vineri, 21.08.2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2020

Spune-ți părerea!