Delicatese Literare
Prezentari carti

Dans și visuri de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Dans și visuri (Reflections – 1983)

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Traducerea: Adriana Dănilă

Bannions Series:

  1. Dans și visuri – Reflections – 1983
  2. Dance of Dreams – 1983

O reîntâlnire cu personaje din seria Familia Stanislaski. Lindsay Dunne și-a dedicat toată viața dansului și a avut prea puțin timp pentru romantism. Dar seducătorul Seth Bannion este pe cale să-i ofere un curs fulgerător în arta iubirii.

Lindsay Dunne, una dintre cele mai talentate balerine din generația ei, își sacrifică ani întregi pentru a-și îndeplini visul de a ajunge pe cele mai mari scene, chiar dacă simte că duce o viață lipsită de romantism. Dar, când mama ei este rănită grav într-un accident, Lindsay renunță la tot și se întoarce acasă pentru a avea grijă de ea. Pe măsură ce își reclădește o nouă viață ca profesoară de balet, își dă seama că niciodată nu a avut timp pentru familie – sau pentru dragoste. Dar destinul i-l scoate în cale pe seducătorul Seth Bannion, unchiul și tutorele lui Ruth, cea mai talentată elevă de la școala ei de balet. Dorindu-și să o ajute pe Ruth să ajungă la o mare companie de balet din New York, Lindsay este hotărâtă să-l convingă pe Seth că nepoata lui are nevoie de cursuri avansate, în vreme ce el vrea să-i ofere acesteia stabilitate și o viață liniștită.
În timp ce amândoi se luptă pentru viitorul lui Ruth, se pare că destinul le oferă chiar lor un curs fulgerător în arta iubirii. Dar oare pot lăsa deoparte divergențele pentru a găsi drumul spre un viitor împreună?

„Ce fel de bărbat era? La suprafață părea să fie suficient de convențional. Dar era ceva mai mult dedesubt, mult mai mult. Și nu era vorba doar despre frânturile din temperamentul lui pe care le observase la prima lor întâlnire. Văzuse ceva în ochii lui, simțise ceva în atingerea trupului lui. Era o energie care trecea dincolo de fizic. Ea știa prea bine că vulcanii erau calmi și liniștiți la suprafață, dar dedesubt întotdeauna ascundeau ceva periculos și arzător.”
„– Misterele sunt incitante, Lindsay. Seth o prinse de mână, întorcându-i-o pentru a o studia înainte de a se uita din nou în ochii ei. Iar o femeie frumoasă cu secrete este irezistibilă. Te-ai gândit vreodată că unele mâini sunt create pentru a fi sărutate? Aceasta este una dintre ele.”
„Seth abia reuși să-și desprindă buzele de ale ei și își puse mâinile pe umerii ei pentru a o ține aproape. Se priveau ochi în ochi. În privirea lui, Lindsay recunoscu furia și pasiunea. Noi fiori de entuziasm o cuprinseră.
S-ar fi topit din nou în brațele lui dacă el nu ar fi ținut-o la distanță.
– Te vreau.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DANS ȘI VISURI de Nora Roberts. De miercuri, 23.12, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro, librex.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Spune-ți părerea!