Delicatese Literare
Prezentari carti

Dansează cu mine de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Dansează cu mine

(Dance Away with Me – 2020)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: sept. 2021

Nr. pagini: 400

Traducerea: Laura Berteanu

SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 24 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today.

Un roman despre puterea vindecătoare a iubirii. Moașa văduvă Tess Hartsong pleacă spre Runaway Mountain, unde speră să găsească alinarea de care are nevoie pentru a se vindeca. Dar aici îl întâlnește pe Ian North, un om dificil, cu suflet torturat – care o face pe Tess să se întrebe dacă s-a pierdut pe ea însăși… sau și-a găsit viitorul?

Când viața îi aruncă în cale încă o tragedie, Tess Hartsong, o tânără văduvă, își găsește refugiul în Tempest, un mic orășel aflat în munții din Tennessee. Înconjurată de natură, Tess speră să își aline inima rănită și să găsească liniștea de care are nevoie pentru a se vindeca.

Dar în loc de pace și solitudine, întâlnește o pereche ieșită din comun: Ian North, un artist faimos și enigmatic, aflat în căutarea inspirației pierdute, și Bianca, o tânără de o frumusețe aproape nepământeană, cu multe secrete neobișnuite. Alături de ei, Tess este atrasă fără voie într-o altă tragedie neașteptată. Astfel, viața îi este complicată de un bebeluș care are nevoie de ea, de un grup de adolescenți care o provoacă în nenumărate feluri și de localnicii suspicioși în privința străinilor. Iar Ian, acest bărbat dificil, încăpățânat, cu sufletul chinuit, care o face pe Tess să pună la îndoială tot ce știa, se dovedește a fi cea mai mare complicație dintre toate.

În fuga ei spre noua viață care aduce atât de multe schimbări, Tess nu poate să nu se întrebe – s-a pierdut de tot pe sine… sau și-a găsit, într-adevăr, viitorul?

„O poveste tulburătoare despre împlinirea ca femeie, despre o inimă greu de îmblânzit și despre puterea mereu vindecătoare a iubirii.“ Library Journal

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DANSEAZĂ CU MINE de Susan Elizabeth Phillips – disponibil de vineri 17.09.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Spune-ți părerea!