Delicatese Literare
Prezentari carti

Darul atingerii de Mia Marlowe, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Darul atingerii (Touch of a Scoundrel)darul

Mia Marlowe

Colecția Iubiri de poveste

  1. 0.5 Touch of a Lady – 2012
  2. 1. Seductie la prima vedere (Touch of a Thief – 2011) – prezentare
  3. 2. Pretentiile unui crai (Touch of a Rogue – 2012) – recenzia
  4. 3. Darul atingerii (Touch of a Scoundrel – 2012) – prezentare
Griffin Nash, conte de Devonwood, consideră că încercarea de a o seduce pe domnișoara Emmaline este justificată de dorința lui de a-și proteja fratele mai mic și de a-l împiedica să își aleagă o soție care nu e pe măsura lui.
În definitiv, dacă fratele său, Teddy, își dă la timp seama că ademenitoarea Emmaline nu e demnă de încrederea lui, este foarte posibil să își piardă interesul pentru ea și să renunțe la o asemenea relație nepotrivită.
În realitate însă, motivația lui Griffin este cu totul diferită: în viziunile lui se vede alături de nimeni alta decât Emmaline. Și, până acum, aceste viziuni au devenit tot timpul realitate, oricât ar fi încercat el să le schimbe sau să le împiedice. De data asta, viziunea este prea realistă pentru a fi măcar pusă la îndoială – și prea înnebunitor de plină de pasiune pentru a putea fi ignorată. Cu toate acestea, Emmaline nu este așa ușor de ademenit – și nici nu e venită în Anglia în căutarea unui soț bogat. Motivul vizitei ei la reședința celor doi frați este unul mult mai șocant… deși faptul că un conte atât de chipeș i-a căzut în mreje se dovedește cel mai bun și mai neașteptat lucru ce ar fi putut rezulta din vicleșugurile ei.
„Senzuală și maleabilă, domnișoara din fantezia sa nu semăna prea mult cu cea din realitate, care părea mai interesată de teancurile de cărţi decât de el. Ar trebui să fie ușor să le separe pe cele două în mintea sa.”
„Nu era primul ei sărut. Se bucurase de atenţiile amoroase ale unei serii de cavaleri de-a lungul călătoriilor sale, dar sărutările pe care i le furaseră erau neînsemnate, grăbite și date degrabă uitării.[..]
Acum nu putea să se amăgească. Emmaline se afla la mare ananghie. Lord Devonwood nu era un flăcău oarecare, care putea fi alungat cu câteva trucuri de cochetă, chiar dacă ar fi deţinut așa ceva. Era pentru prima dată când, într-o ipostază amoroasă, nu deţinea controlul.”
„Chiar dacă știa că acel sărut, acel bărbat, acel moment erau greșite, nu se putea desprinde de torentul de senzaţii. Buzele lui deasupra buzelor ei deșteptară o furtună în ea. Era ca un fulger scânteind pe cerul de vară, detunând cu o energie dezlănţuită, în care se ascundea un potenţial dezastru.”
DARUL ATINGERII de Mia Marlowe, volumul al treielea al seriei Atingerea seducției – apariție sîmbătă 10.09.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea. Lectură plăcută tuturor!
Sursa: Cărți Romantice

scoundrel

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *