Delicatese Literare
Prezentari carti

Darul focului de Amanda Quick, Editura Litera/ Lira, Colectia Carti Romantice

DARUL FOCULUI (Gift of Fire

Amanda Quick

Editura Litera/ Lira

Colectia Carti Romantice

Continuarea romanului PUTERI NEBĂNUITE
Gift Series:
  1. Gift of gold – Puteri nebănuite
  2. Gift of Fire – Darul focului
Jonas Quarrel, un bărbat fermecător, capabil în egală măsură să citeze din poeții Renașterii și să manevreze cu abilitate un pumnal, preferă să continue să spele vase în restaurantul lui Verity Ames și să­-și trăiască alături de ea pasionanta poveste de dragoste.
Verity este convinsă că și­-a găsit partenerul perfect din toate punctele de vedere – dar că acesta nu este genul care să­-și dorească o căsnicie. Drept dovadă, Jonas este nerăbdător să-­l însoțească pe tatăl lui Verity într­-o periculoasă misiune de salvare în Mexic.
Simțind că un asemenea bărbat își irosește talentele în restaurantul ei, ea încheie în numele lui un contract privind autentificarea unei vile italienești din secolul al XVI­lea, aflată pe o insulă din Pacificul de Nord­Vest. În felul acesta, consideră că a făcut o dublă afacere – îi oferă lui Jonas o aventură interesantă și lor doi o evadare romantică.
Însă, evident, lucrurile se complică la fața locului, căci se pare că secretele sunt mai numeroase decât s-­ar bănui la prima vedere – și cineva ține cu tot dinadinsul ca ei doi să nu descopere adevărul. Iar Verity trebuie să-­l ajute pe Jonas să descopere nu doar un cufăr plin cu bani și bijuterii, ci și cea mai prețioasă comoară pe care un bărbat și o femei o pot găsi – dragostea adevărată.
„Pasiunea, prietenia şi iubirea se împleteau cu legătura paranormală. Jonas nu îşi făcuse griji în privinţa despărţirii şi nu analizase ceea ce îl lega de Verity, dar uneori simţise că mintea ei feminină zăbovise asupra acestor subiecte.
Femeile aveau un talent special de a crea probleme acolo unde, din punctul de vedere al unui bărbat, nu exista nici una.”
„Simţea un entuziasm primitiv de fiecare dată când constata că o putea transforma pe Verity dintr-o mică tirană independentă, agresivă, dezaprobatoare şi pretenţioasă într-o vrăjitoare seducătoare şi pasională care tânjea numai şi numai după el. În timp ce tremura în braţele lui, Jonas se gândi că nu s-ar sătura niciodată de o asemenea reacţie. Verity avea un stil propriu de a-l face extraordinar de conştient de bărbăţia lui. Iar el era dependent de această senzaţie.”
„De fiecare dată când intrase cu Jonas în coridorul paranormal apăruseră imediat nişte ciudate panglici unduitoare. Convergeau spre Verity ca atrase de o forţă invizibilă. Talentul ei era să strunească acele primejdioase tentacule ale emoţiilor care îi permiteau lui Jonas să-şi exercite abilităţile paranormale.
Fără ea, putea fi copleşit de acele panglici înfometate ale clocotitoarei energii emoţionale care încerca să scape în lumea reală prin intermediul lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DARUL FOCULUI de Amanda Quick, continuarea romanului PUTERI NEBĂNUITE, apărut la începutul lunii ianuarie. De vineri, 02,02,2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
 Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *