Delicatese Literare
Prezentari carti

Darul iubirii de Victoria Alexander, Seria Familia Effington, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Darul iubirii

(A Visit From Sir Nicholas – 2004)

Victoria Alexander

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. Dragoste de probă (The Wedding Bargain – 1999)
 2. Cum să alegi soțul potrivit (The Husband List – 2000)
 3. Lecția de dragoste (The Marriage Lesson – 2001)
 4. Mireasă pentru un prinț (The Prince’s Bride – 2001)
 5. Înălțimea sa, soția mea (Her Highness, My Wife – 2002)
 6. Indrăgostita de soțul potrivit (Love With the Proper Husband – 2003)
 7. Mărturisirea (The Lady in Question – 2003)
 8. În căutarea unui soț (The Pursuit of Marriage – 2004) – prezentare
 9. Darul iubirii (A Visit From Sir Nicholas – 2004) 
 10. Când ne vom revedea (When We Meet Again – 2005) – prezentare
 11. Să fie dragoste (Let It Be Love – 2005) – prezentare
Lady Elizabeth Effington pur și simplu nu mai poate să se bucure de sărbători. Cu zece ani în urmă, în aceeași perioadă, și-a declarat cu îndrăzneală iubirea lui Sir Nicholas Collingsworth, dar acesta a respins-o și a plecat în America pentru a face avere.
Acum, rămasă văduvă, Elizabeth află cu groază că moștenirea de care beneficiază nu este sub controlul ei, ci chiar a bărbatului pe care nu mai dorește să-l vadă vreodată.
Însă Nicholas nu are de gând să conducă viața lui Elizabeth. Și descoperind că tânăra frivolă din trecut s-a transformat într-o femeie frumoasă și capabilă, își pune în gând să o recucerească. Și deși simte că dragostea înflăcărată pentru Nicholas este la fel de puternică ca altădată, atrăgătoarea văduvă refuză să cadă sub vraja celui care a părăsit-o – acum un bărbat chipeș, sigur pe sine, foarte bogat și apreciat în societate.
Nicholas nu este însă omul care să dea înapoi și își jură să o facă pe Elizabeth să accepte cel mai prețios dar pe care cineva îl poate oferi – darul iubirii.
Citate:
„Își dorise să îi spună o sută de lucruri. Își dorise să audă o mie de lucruri de la el, însă cuvintele se încăpăţânaseră să nu apară nici pentru ea, nici pentru el. Ea dăduse să plece și îl atinsese ușor în trecere, iar privirea lui o întâlnise și se topise într-a ei într-un moment nesfârșit de recunoaștere, dorinţă și, poate, chiar de dragoste.
Apoi se trezise în braţele lui, iar buzele i le striviseră pe ale ei
într-un sărut care îi furase respiraţia și inima. Un sărut pe care și-l închipuise posibil doar în visele ei. Un sărut care îi rămăsese imprimat în suflet.
Durase pentru totdeauna și se sfârșise într-o fracţiune de secundă.”
„O lipi apăsat de el și îi zdrobi buzele cu ale lui. O gustă, o devoră, iar ea răspunse cu aceeași intensitate. Îi simţea pieptul tare pe sânii ei și inima bătându-i pe inima ei în același ritm. Fu cuprinsă de o pasiune despre care nu bănuise vreodată că putea să existe și se agăţă de el cu o nevoie atât de mare, încât alungă orice urmă de judecată, cuceri gândirea raţională și înlătură orice rezistenţă. Se gândi că sigur avea să moară din cauza intensităţii buzelor lui, care se topeau pe ale ei, trupul ei modelându-se pe al lui, de parcă ar fi fost jumătăţi
ale aceluiași întreg. De parcă acela era locul de care aparţinea. Dură o fracţiune de secundă, o viaţă sau o veșnicie, și își jură să nu îi mai dea drumul vreodată.”
„– Mă iubești?
– Te-am iubit mereu.
Inima îi tresări și avu nevoie de toată puterea de care era în stare ca să nu se arunce în braţele lui. Prudenţa înăbuși impulsul.
– Ești sigur că nu confunzi iubirea cu plăcerea? Dorinţa de a avea o nouă navă sau încă o tartă cu fructe?
– În nici un caz. Indignarea i se simţi în glas. Te iubesc acum,
te-am iubit atunci și sunt foarte sigur că nu am încetat niciodată să te iubesc.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul DARUL IUBIRII de Victoria Alexander, volumul 9 al seriei „Familia Effington”. De sâmbătă, 25 ianuarie 2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *