Delicatese Literare
Prezentari carti

Darul stelelor de Jojo Moyes, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Darul stelelor

(The Giver of Stars – 2019)

Jojo Moyes

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Anglia, la sfârșitul anilor ’30. Alice Wright – neliniștită, sufocată de conveniențe – ia hotărârea impulsivă de a se căsători cu bogatul american Bennett van Cleve și de a-și lăsa casa și familia în urmă.

Dar Baileyville, Kentucky, este un oraș insipid în care lumea îi dezaprobă purtarea, soțul ei preferă munca în locul soției sale și este dominat de tatăl lui, așa că viața aici nu-i oferă aventura – sau scăparea – de care spera să aibă parte. Asta, până când o întâlnește pe Margery O’Hare – fiica unui infractor celebru și a unei femei nonconformiste, pe care orașul dorește să o uite.

Margery are misiunea de a împărtăși miracolul lecturii către cei săraci și pierduți și are nevoie de ajutorul lui Alice. Străbătând singure potecile pe sub cerul liber, prin păduri, în sălbăticia muntelui, Alice, Margery și colegele lor descoperă libertatea, prietenia și un mod de viață care li se potrivește. Dar când Baileyville se va întoarce împotriva lor, va fi suficientă încrederea lor una în cealaltă – și puterea cuvântului scris – pentru a le salva?

Inspirat dintr-o remarcabilă poveste adevărată, Darul stelelor prezintă cinci femei incredibile, care se vor dovedi la fel de ușor de îndrăgit ca Lou Clark, eroina de neuitat din Înainte să te cunosc.

„Cu personaje atât de reale încât par niște prieteni dragi și o poveste convingătoare, acesta este un roman frumos, special. Mi-a plăcut la nebunie, nu voiam să se termine!“ – Liane Moriarty

„Grandios și feminist… o poveste de neuitat.“ – PopSugar

„Cea mai bună autoare feminină contemporană din Marea Britanie.“ – Sun on Sunday

Darul stelelor, de Jojo Moyes – disponibil în librăriile din toată țara și la punctele de difuzare a presei – aparitie marți, 5 noiembrie 2019, la prețul de 44,90 lei.

Sursa: Editura Litera

Cărțile autoarei Jojo Moyes pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, dol.ro, librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Jojo Moyes

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Spune-ți părerea!