Delicatese Literare
Prezentari carti

De acum, pentru totdeauna de Bella Andre, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

De acum, pentru totdeauna

(From This Moment On – 2011)

Bella Andre

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Al doilea volum al seriei „Familia Sullivan”, după DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI, publicat la sfârșitul lunii aprilie.
Viața lui Marcus Sullivan nu va mai fi la fel după ce o cunoaște într-un club de noapte pe Nicola, o cântăreață cunoscută în întreaga lume pentru muzica ei senzuală. Nico a fost trădată în dragoste și nu mai vrea să sufere din nou. Însă aventura de o noapte se transformă în ceva mai profund, iar ei se simt foarte atrași unul de celălalt.

Până la vârsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei șapte frați și surori, pe care i-a crescut după moartea tatălui lor. Dar, când toate planurile lui de viitor se duc de râpă, iar viața perfectă la care visase se dovedește a fi doar o minciună, Marcus are nevoie de o noapte nesăbuită pentru a lăsa totul în urmă. Și ce poate fi mai eliberator decât o aventură cu o necunoscută întâlnită într-un club?

Nicola Harding este o cântăreață celebră nu numai pentru muzica ei captivantă și senzuală, ci și pentru frumusețea ei. Însă nimeni nu știe că sub imaginea de bombă sexy se află o fată singură, trădată de un bărbat care a iubit mai mult faima decât pe ea. De teamă să nu fie rănită din nou, Nicola jură să nu-și mai deschidă inima în fața nici unui bărbat – nici măcar în fața bărbatului superb, cu ochi întunecați și plini de dorință, pe care îl întâlnește într-un club și cu care decide să aibă o aventură de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum și-au propus Marcus și Nicola, iar atracția incredibilă dintre ei naște o legătură mai profundă decât și-au imaginat. Și, deși cad de acord să-și consume aventura și apoi să se întoarcă fiecare în lumea lui, se pare că destinul are alte planuri pentru ei.

Citate:

„Nu‑l cunoștea pe Marcus, iar el nu o știa pe ea. Atât timp cât se asigurau că mențineau relația de suprafață și totul se reducea la plăcere, o singură noapte nu avea cum să le afecteze viitorul.

Însă adevărul pe care nu voia să‑l recunoască era că se simțea deja afectată doar pentru că se simțea atât de bine și de în siguranță în brațele lui. <<Cum ar fi să am un bărbat în viața mea care să mă țină așa în fiecare noapte?>>“

„Sărutul, primul lor sărut, era dincolo de orice trăise vreodată. Fiecare parte a dorinței lui, a nevoii lui frustrate, tot ce Nicola își dădu seama că Marcus își nega se revărsau din gura lui într‑a ei.

Nu o gusta cu blândețe, nu învăța formele și conturul gurii. În schimb, lua și oferea ceva ce Nicola nu știuse că dorise înainte.”

„Vorbise serios când spusese că o plăcea. Mai mult decât se simțea confortabil s‑o facă. Cumva, toate imaginile cu ea și copiii de la lift, amintirea cu ea adormindu‑i în poală și apoi emoționată în bucătăria fratelui lui, combinate cu zeița sexului care fusese toată noaptea în pat, o făceau să pară idealul lui de femeie perfectă.

Dacă o singură noapte putea să‑l ducă așa de departe, atunci unde Dumnezeu avea să fie după două nopți?”

Veți citi întreaga poveste în romanul DE ACUM, PENTRU TODEAUNA, de Bella Andre, al doilea volum al seriei Familia Sullivan. De vineri 01.10.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *