Delicatese Literare
Recenzii

De ce iubim pisicile de Kate May, Editura DPH – recenzie

De ce iubim pisicile

(For the Love of Cats – 2015)

Kate May

Editura DPH

Nr. de pagini: 160

An apariție: 2018

De ce iubim pisicile este cartea perfectă pentru oricine cunoaște infinita plăcere pe care o oferă prezența unei feline alintate. Regăsiți date fascinante, pe care nu le știați și descoperiți curiozități haioase despre pisici celebre.
În momentele liniștite pe care le veți petrece citind această minunată carte, veți zâmbi amuzați de poveștile încântătoare despre aceste feline calde, iar citatele minunat alese vă vor confirma, dacă mai era nevoie, că momentul în care ați decis să creșteți o pisică a fost cea mai bună alegere. Atât pentru confortul ei, cât și pentru sufletul dumneavoastră.
Sunt puține lucruri mai plăcute în viață decât să fii întâmpinat de o pisică – Tay Hohoff
De ce iubim pisicile de Kate May este cartea ideală pentru a afla cât mai multe informații inedite despre simpaticul tău animal de companie: pisica. Cu blănuța ei ca de pluș, inteligentă, curioasă, jucăușă și aristocrată, mereu curioasă, pufoșenia ta este mereu acolo atunci când ai nevoie de o îmbrățișare în plus. Cu o privire aproape omenească și cu lăbuțele de catifea, nu e de mirare că pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animale.

Prezentate într-o formă atractivă, în carte aflăm multe informații fascinante despre istoria pisicilor, limbajul felin, comportamentul pisicilor și modul lor de comunicare, caracteristicile raselor și prin ce se diferențiează fiecare, poveşti despre recorduri mondiale pisicești, feline faimoase, pisicile în folclor și mitologie, cafenele cu pisici, filme cu pisici, pisicile în desene, benzi desenate și animații, pisicile de pe internet, hoteluri pisicești.

Prin date fascinante și curiozități haioase, prin povești încântătoare și citate minunat alese, De ce iubim pisicile este perfectă pentru oricine cunoaște infinita plăcere pe care o oferă prezența unei feline alintate.
Recomand cartea tuturor iubitorilor de pisici, este foarte potrivită pentru a fi dată cadou sau pentru a fi păstrată în bibliotecă!
Pentru mine a fost o plăcere să o citesc și m-a ajutat să-mi cunosc pufoșeniile mai bine! 😍

Cartea De ce iubim pisicile de Kate May poate fi comandată pe edituradph.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, dol.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Editura DPH

Recenzii și prezentări cărți cu animale

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

 

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *