Delicatese Literare
Prezentari carti

De cealaltă parte a miezului nopții de Sidney Sheldon, Editura Litera, Colectia Cărți Romantice

De cealaltă parte a miezului nopții

(The Other Side of Midnight)

Sidney Sheldon

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

1. De cealaltă parte a miezului nopții – Editura Litera / De cealaltă parte a miezului nopții – Editura Miron – The Other Side of Midnight – 1975
2. Amintirile nopții – Ed. Litera / Amintiri de la miezul nopții – Editura Miron – Memories of Midnight – 1990 – prezentare
Într-o pânză de pasiuni și răzbunări, patru vieți se întrepătrund pentru totdeauna… Cu puțin înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, frumoasa Noelle Page pleacă din Marsilia la Paris.
Dezamăgită în dragoste, într-o lume condusă de bărbați, ajunge să își folosească puterea de seducție cu unicul scop de a se răzbuna pe singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat, Larry Douglas,tânărul aviator american care a abandonat-o.
Dar ce se va întâmpla când reușește să ajungă din nou față în față cu el – va avea oare forța să învingă dragostea și pasiunea pe care le-a simțit odinioară?
Însă Noelle a devenit amanta magnatului grec Constantin Demiris, unul dintre cei mai puternici și mai bogați oameni din lume, un om care nu uită și nu iartă nici cea mai mică ofensă care i-a fost adusă vreodată. Corupt până în măduva oaselor, Demiris consideră că are dreptul să împartă dreptatea în felul propriu – iar Noelle riscă să fie distrusă cu totul. Singura victimă nevinovată este tânăra și inocenta Catherine Alexander, soția lui Larry Douglas, care este prinsă în mijlocul furtunii și devine un pion sacrificat în jocul lipsit de scrupule al răzbunării și al trădării care se dezlănțuie.
„Tot ce-şi dorea era să audă sunetul vocii lui, indiferent ce zicea el. Ştia că, pentru ea, nu va mai exista niciodată altcineva, în afară de acel bărbat. Şi mai ştia că acel bărbat nu va putea aparţine niciodată unei singure femei şi că probabil nu avea să-l mai vadă nicicând, că ea nu reprezenta pentru el decât o altă cucerire.”
„– Ştii că sunt îndrăgostit de tine.
– Şi eu te iubesc, zise Catherine cu căldură.
„Semantică“, gândi ea. Diferenţa dintre „te iubesc“ şi „sunt îndrăgostit de tine“ era un abis peste care nu exista nici o punte.”
„Întinse mâna şi o cuprinse pe a ei. Catherine îl trase spre ea şi se sărutară, iar buzele lui erau blânde, tandre şi grijulii în timp ce ale ei erau nerăbdătoare şi sălbatice din cauza dorului înăbuşit care se acumulase în ea în acele luni lungi şi solitare.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DE CEALALTĂ PARTE A MIEZULUI NOPȚII de Sidney Sheldon. Apariție vineri 16.09.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

18866219

Cărțile autorului Sidney Sheldon pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sidney Sheldon

10 Comments

Spune-ți părerea!