Delicatese Literare
Prezentari carti

De la fereastra mea, de Ariana Godoy, Editura Leda Edge

De la fereastra mea

(A través de mi ventana – 2019)

Ariana Godoy

Editura Leda Edge

An apariție: 2022

Nr. pagini: 496

Limba originală: spaniolă

Traducerea: Elena-Anca Coman

  1. De la fereastra mea – A través de mi ventana – 2019
  2. A través de ti – 2018
  3. A través de la lluvia – 2019

În 2022, la Leda Edge sosește fenomenul internațional Wattpad A TRAVES DE MI VENTANA/DE LA FEREASTRA MEA de Ariana Godoy, într-o traducere din spaniolă semnată Elena-Anca Coman.

Ariana Godoy este autoarea romanului Mi amor de Wattpad și a colaborat la antologia Imagina. De când s-a înscris pe platforma Wattpad, a acumulat mai bine de 705 milioane de urmăritori. De la fereastra mea, primul volum al seriei „Frații Hidalgo”, a înregistrat peste 63 de milioane de lecturi pe platformă, iar numărul cititorilor continuă să crească. Ariana este originară din Venezuela și continuă să scrie din micul său apartament din statul american Carolina de Nord.

De când se știe, Raquel a fost îndrăgostită până peste urechi de Ares, vecinul ei misterios și sexy. Îl urmărește pe ascuns de la fereastră și, spre dezamăgirea ei, n-a schimbat niciodată vreo vorbă cu el. Ceea ce Raquel însă nu știe e că totul e pe cale sa se schimbe…

Ares începe să se intersecteze cu vecina sa chiar și în cele mai neașteptate locuri și, curând, descoperă că, în realitate, aceasta nu e tânăra inocentă pe care o crede el.

Acum, Raquel are un singur țel: să-l facă pe Ares să se îndrăgostească de ea. Însă pentru asta nu e pregătită să piardă totul și, cu atât mai puțin, pe sine însăși…

Fragment:

„Mi-ar lipsi cuvinte și suflare ca să-l descriu pe Ares. Este cel mai chipeș băiat pe care l-am văzut în viața mea, și crede-mă că am văzut destui. Este înalt, atletic, cu niște picioare perfect definite și un posterior de mori. Chipul său are un aspect grecesc, cu pomeți aristocratici și un nas minunat. Buzele sale sunt cărnoase și par umede tot timpul. Buza lui de sus formează un arc precum cel din partea de sus a unei inimi desenate, iar buza de jos are un piercing aproape imperceptibil. Ochii lui mă lasă fără suflare de fiecare dată când îi văd; sunt de un albastru profund, cu o sclipire de verde impresionant. Părul lui este negru ca pana corbului, în contrast cu pielea albă și cremoasă, și-i cade neglijent pe frunte și pe urechi. Pe brațul stâng are un tatuaj cu un dragon plin de curbe, care pare făcut de un profesionist și e bine realizat. Totul la Ares denotă mister și pericol, ceea ce ar trebui să mă îndepărteze de el, dar, în schimb, mă atrage cu o forță care-mi taie respirația. Poartă pantaloni scurți, teniși Converse și un tricou negru, care i se potrivește cu părul. Îl observ cu o adorație mută în timp ce tastează ceva pe laptopul său, mușcându-și buza de jos. Ce sexy!

Și atunci se întâmplă. Ares ridică privirea și mă vede. Ochii aceia albaștri frumoși îi întâlnesc pe ai mei și lumea mea se oprește. Noi doi nu ne-am privit niciodată atât de fix. Fără să vreau, roșesc imediat, dar nu-mi pot îndepărta privirea.

Ares își arcuiește o sprânceană, cu ochii lui reci ca gheața.

– Ai nevoie de ceva?”

 

📽️ Din 4 februarie filmul original Netflix!

Cărțile apărute la Editura Corint pot fi comandate pe libris.ro, librex.ro, edituracorint.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Leda Books

Recenzii, prezentări și articole Editura Corint

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *