De veghe între lumi de Marisha Pessl, Editura Nemira, Colecția Young Adult

0

De veghe între lumi (Neverworld Wake – 2018)

Marisha Pessl

Editura Nemira

Traducere: Corina Vasile
Număr de pagini: 328
An apariție: 2018
Marisha Pessl este autoarea romanelor Night Film și Special Topics in Calamity Physics, bestsellerul ei de debut, care a primit Premiul pentru Primul Roman de la Center for Fiction și care a fost selectat drept una dintre Cele Mai Bune Zece Cărți ale Anului de New York Times Book Review.
Locuiește în New York cu soțul său și cei doi copii.
Vizitați-o pe Marisha online pe MarishaPessl.com și pe Facebook și urmăriți-o pe @marishapessl pe Twitter si Instagram.
Din cinci prieteni, unul singur poate supraviețui. Tu pe cine ai alege?
Beatrice Hartley și prietenii ei erau cea mai populară gașcă de la liceul Darrow-Harker. Asta, până la moartea șocantă a lui Jim, geniul grupului și iubitul lui Beatrice.
La un an de la absolvire, ea se întoarce cu amicii ei la vila din Wincroft, unde petrecuseră împreună nopți întregi cu destăinuiri, planuri să schimbe lumea, iubiri trecătoare. Acolo spera să găsească răspunsuri la întrebările întunecate care îi bântuie de la dispariția lui Jim.
Dar un bărbat misterios le bate la uşă și îi anunță inimaginabilul: pentru ei timpul s-a oprit. Pentru ca lucrurile să revină la normal, trebuie să-și retrăiască cele mai traumatice amintiri și să ia o hotărâre imposibilă.
Așa începe veghea între lumi…
O poveste sinistră și filozofică, care explorează consecințe nebănuite ale acțiunilor noastre. Genul de carte la care o să plângi și despre care o să vrei să vorbești cu toată lumea.“ – Nylon
Puteți citi primele 20 de pagini ca să intrați în atmosfera ei:  http://nemoweb.ro/nemira/preview/de-veghe-intre-lumi/

Cărțile autoarei Marisha Pessl pot fi comandate pe nemira.roelefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

 

About Author

Spune-ți părerea!