Delicatese Literare
Prezentari carti

Deliciile păcatului de Theresa Medeiros, Editura Litera, Colectia Iubiri de Poveste

Deliciile păcatului

Teresa Medeiros

Editura Litera/ Alma

Colectia Iubiri de Poveste

Titlu original: Some Like It Wicked
1.Deliciile păcatului (Some Like It Wicked – 2003)
2. Some Like It Wild – 2009
Catrionei Kincaid nu-i pasă că își pune în pericol respectabilitatea – și siguranța – în momentul în care se hotărăște să pună piciorul în închisoarea Newgate. Hotărâtă să revină în Scoția și să recâștige onoarea clanului ei, Catriona are nevoie de Sir Simon Wescott, un nobil căzut în dizgrație, cu reputație de crai.
În schimbul ajutorului, Catriona este dispusă să-i ofere libertatea și o parte din averea ei – dar nici prin gând nu-i trece că parșivul crai va avea îndrăzneala să-i ceară o răsplată mult mai senzuală.
Simon este șocat să constate că fetișcana pe care o întâlnise cu ani buni în urmă s-a transformat între timp într-o făptură ademenitoare și încăpățânată. Deși și-a promis să renunțe la visul de a deveni erou, nu poate rezista tentației de-a o face pe cavalerul salvator.
În Ținuturile Înalte, locul de unde a plecat Catriona cândva și unde acum revine alături de Simon, cei doi au parte de pericole și de aventură, riscându-și viața pentru a-i alunga pe dușmanii clanului ei… dar totodată își riscă și inima, pentru a descoperi cu uimire că sunt prinși într-o pasiune ce le întrece orice închipuire.
„Fiecare vorbă seducătoare care se rostogolea de pe buzele lui, fiecare sărutare prelungă și fiecare atingere abilă a degetelor lui era atent calculată și gândită astfel încât să ducă la pierderea stăpânirii de sine a amantei sale… nu a lui! Și totuși, în clipa aceea se afla pe punctul de a pierde acel avantaj câștigător cu simpla atingere neintenţionată a unei fete nevinovate.”
„Catriona nu o cunoștea deloc pe străina aceea ușuratică în care se transformase. Nu știa altceva decât că-și dorea cu disperare atingerea lui și plăcerea înnebunitoare pe care i-o oferea, la fel de mult cum un dependent tânjea după opiu. Avusese dreptate în privinţa lui de la bun început. Era și înger, și demon și o zorea neobosit spre promisiunea paradisului, în timp ce căuta să-și însușească sufletul ei.”
„– Mi-ai dat tot ce mi-am dorit, Simon. Tu ce îţi dorești?
– Pe tine, răspunse el răgușit. Numai pe tine.
Și, în clipa imediat următoare, nu mai era timp pentru cuvinte sau pentru gânduri. Ci numai acel ritm crescând în care se uneau trupurile lor. ”
Aventuri, pericole și o dragoste mai aprinsă decât în cele mai frumoase vise.
Vom citi întreaga poveste în romanul DELICIILE PĂCATULUI de Teresa Medeiros, de mâine, 25.02.2017, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Teresa Medeiros pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *